Zouma: Jeg vil blive i Chelsea

1407

Det er endnu uklart, om Antonio Conte vil forstærke sin bagkæde og med hvem. Derfor har Kurt Zoumas fremtid været heftigt debatteret, men franskmanden selv satser på at blive i Vestlondon.

Azpilicueta, Luiz og Cahill sad solidt på de tre pladser i forsvarskæden i den forgangne sæson. Zouma måtte sidde ude i flere måneder, fordi han fortsat kom sig ovenpå en skade, han pådrog sig tilbage i februar sidste år. Hen mod slutningen af sæsonen fik franskmanden mere spilletid, men formåede ikke at tilspille sig en fast plads i startelleveren.

Derfor har der verseret flere rygter, der både sendte Zouma på udleje eller væk på permanent basis til andre klubber. Den 22-årige midterforsvar slår dog fast, at han regner med at blive i Chelsea.

– Jeg er meget glad for at være i Chelsea, og det er mit hovedmål at blive i klubben. Vi starter fra scratch i næste sæson, og der kommer til at være mange flere kampe. Alt bliver nulstillet, og så er det op til mig selv at gøre mig job. Jeg har hørt rygterne, og det er smigrende, fordi det betyder, at der er folk, som holder øje med mig. Men jeg stopper ikke min Chelsea-karriere her, forsikrer den unge franskmand.

Som det ser ud nu, får Zouma yderligere konkurrence til midterforsvaret, idet Andreas Christensen som bekendt vender tilbage fra sit lejeophold i Borussia Mönchengladbach.