Zola lovpriser Hazard efter matchwinner

2525

Chelseas italienske assistenttræner har udelukkende ros til overs for 27-årige Eden Hazard efter belgierens matchwinner på Anfield Road.

Eden Hazard var i går aftes endnu engang på pletten for The Blues, da den kreative 10’er spadserede gennem Liverpools venstreside og bankede bolden over i det modsatte målhjørne.

Nu høster belgieren ros fra både nær og fjern, og ikke mindst Gianfranco Zola er positiv på Hazards vegne.

– Han er ikke blot én af de bedste spillere i Premier League, men også én af de allerbedste i Europa og hele verden, siger Zola til SkySports og fortsætter:

– Eden udvikler sig hurtigt både i forhold til modenhed, og de beslutninger han træffer på banen. Jeg tror endnu ikke, vi har set hans højeste niveau.

Zola beskriver desuden Hazards scoring til 2-1 som et meget specielt mål.

– Det var et fantastisk mål, ikke blot fordi det var utrolig smukt, men også fordi han nærmest var alene mod fire forsvarsspillere, påpeger han.

Efter slutfløjtet jokede Hazard selv med, at han scorede målet for N’Golo Kantés skyld, så kampen ikke skulle afgøres ved en straffesparkskonkurrence.

– Jeg talte med N’Golo ude på bænken, og han sagde, at han ikke havde lyst til at tage et straffespark. Så den eneste løsning var at score, sagde belgieren.

2-1-scoringen var Hazards sjette sæsonmål for The Blues. Dermed er han indtil videre godt på vej til at forbedre målstatistikkerne fra sine seneste to sæsoner. Både i den seneste og den forrige sæson blev det til 17 scoringer.