Willian: Vi kan lide den måde, Sarri arbejder på

633

Willian har fået arbejdet sig ind på holdet, efter Pedro i starten af sæsonen havde erobret pladsen som højre wing. Den brasilianske tekniker storroser nu Sarri for hans måde at spille fodbold på.

Efter at have siddet på bænken mere end ønsket under Antonio Conte har Willian igen fået erobret en plads i startelleveren under Maurizio Sarri, selvom den 30-årige brasilianer i starten af sæsonen måtte vige pladsen for Pedro.

Nu er Willian dog helt inde i varmen, og han har det derfor også rigtig godt. Både i forhold til sig selv, men også i forhold til Sarri, hvilket må siges at være en omvæltning fra Antonio Conte.

– Jeg er fuld af selvtillid. Jeg har tiltro til manageren. Det er en fornøjelse at spille hver kamp, at være på banen, at kæmpe for klubben og forsøge at gøre sit bedste hver gang, i hver kamp. Jeg er glad, fordi jeg kan spille hver kamp, og jeg forsøger at yde mit bedste hver gang, forklarer Willian til chelseafc.com og fortsætter.

– Vi arbejder rigtig godt i forhold til bevægelsesmønstrene over alt på banen. Du skal selvfølgelig altid forbedre dig i fodbold, så det forsøger vi at gøre. Vi har det godt. Spillerne, vi har, har masser af kvalitet, og det er godt for klubben.

– Vi kan godt lide måden, Sarri arbejder på. Vi kan lide, at han vil have os til at spille fodbold, og at han vil have, vi skal have det sjovt på banen. Det er også det, vi vil, men selvfølgelig under ansvar. Jeg synes, vi spiller god fodbold denne sæson. Vi kan selvfølgelig blive endnu bedre, men jeg synes, vi er godt på vej, slår offensivspilleren fast.

Willian roser også Sarris tilgang til spillet, der er simpel, og det er meningen, det skal være sjovt at gå på banen.

Læs også: Sarri om Barkley: Han er komplet

– Han sagde bare “jeg vil have, at I skal spille fodbold. Jeg vil se god fodbold. Jeg vil have, at I går ud på banen og nyder det. Jeg vil have det sjovt.” Vi spiller rigtig fodbold. Alle spillere er glade for at arbejde med ham.

– Alle managere har deres egen filosofi og måde at tilgå arbejdet på. De andre er i fortiden, og nu skal vi se, hvad Sarri vil have os til at gøre og blive ved med at forbedre os. Det er det, vi vil, slutter Willian.

Chelseas næste opgave er onsdag aften i Carabao Cuppen, hvor Frank Lampards Derby County gæster Stamford Bridge.