Video: Solanke med lækkert chip i Vitesse-sejr

1127

Dominic Solanke har haft en aldeles fornuftig sæson på leje i Vitesse Arnhem. Tidligere i dag tilføjede den 18-årige skarpretter to scoringer til CV’et.

Han har allerede fået sin debut på Chelseas førstehold og bliver spået en stor fremtid. I denne sæson er Solanke imidlertid udlånt til samarbejdsklubben Vitesse Arnhem i Holland.

Her har den unge englænder fået godt med spilletid og har også fået sit navn regelmæssigt på scoringstavlen. Det har dog været et par hårde måneder for angrebstalentet, da han har måtte side ud det meste af 2016 med en skade. Men i eftermiddags gæstede Vitesse så Groningen, og det blev en sand fornøjelse for Solanke, der kom på banen efter lidt over en times spil ved stillingen 0-0 og dermed fik sit comeback.

Og han skulle hurtigt få ændret stillingen. Kun otte minutter efter sit indhop scorede han sit første, men ikke sidste, mål i kampen.

Det stoppede dog ikke her for Solanke. Holdkammeraten Valeri Qazaishvili udbyggede føringen fem minutter efter den første scoring fra Solankes fod, men Chelsea-talentet var ikke færdig endnu. Med fem minutter igen bliver han spillet fri i dybden og chipper ekvlibristisk bolden over Groningen-keeperen til slutresultatet 3-0.