Video: Se Contes reaktion efter sejren over Boro

1165

Chelsea er nu snublende nær mesterskabet, efter de besejrede Middlesbrough med 3-0 hjemme på Stamford Bridge. Efter kampen var Antonio Conte rundt hos sine spillere, men var også klar med en gestus til udebanefansene.

Diego Costa, Marcos Alonso og Nemanja Matic sendte alle tre bolden igennem benene på Brad Guzan i Middlesbrough-målet, hvilket sikrede The Blues en klar sejr på 3-0 over oprykkerne, der var uden danske Viktor Fischer i truppen.

Tre nye point betød samtidig, at Antonio Conte gentog sit efterhånden vanlige ritual; efter hver sejr er han rundt og kramme sine spillere, og det var ingen undtagelse efter gårsdagens stensikre sejr over Middlesbrough, der samtidig ikke kan se frem til mere Premier League-fodbold i næste sæson.

Chelseas sejr, der altså blev deres nederlag, betyder nemlig, at de rykker ned i Championship. De medrejsende fans var dog alligevel klar med opbakning til de rødklædte, og det fik også en salut med på vejen fra Antonio Conte.

Chelsea har syv point ned til Tottenham på andenpladsen med tre spillerunder igen. Det betyder, at man kan sikre sig mesterskabet med en sejr på fredag over West Bromwich Albion.