Video: Chelseafans var klar med ny sang til Morata efter kritik for antisemitisme

2078

De medrejsende Chelseafans i Stoke var klar med en ny hyldestsang til Morata, efter den første havde mødt stor kritik for at være antisemitisk.

Da Chelsea besejrede Leicester med 2-1 tidligere denne måned havde en gruppe Chelseafans en hyldestsang klar til klubbens nye førsteangriber.

Problem med sangen var bare, at den indeholdt ordet ‘yids’. Et ord, der var rettet mod Tottenhamfans, og som bliver anset for at være antisemitisk. Chelsea tog stor afstand fra sangen og bad fansene om at stoppe med at synge sangen.

Det blev fulgt op af en udmelding fra FA om, at de ville gå ind i sagen, mens Chelsea også meddelte, at de var klar til at uddele karantæner, hvis det nogensinde skulle gentage sig.

Og nu har Alvaro Morata, der scorede hattrick i opgøret mod Stoke, fået en ny hyldestsang, der ikke indeholder nogen spor af antisemitisme, men som stadig er en stikpille til Tottenham. Teksten til den nye sang er:

Álvaro oh oh oh, Álvaro oh oh oh; He comes from sunny Spain; He’s better than Harry Kane.

Læs også: Chelsea-scoring nomineret til Puskas-prisen

Den positive ændring til sangen gik ikke ubemærket hen på trænerbænken.

– Vores fans var fantastiske i dag. De støttede holdet i hvert minut af kampen, og det her stadion er eller et sted, hvor hjemmebanepublikummet er højt. Jeg vil gerne takke fansene, fordi de hjalp holdet i dag, og jeg er også glad for, at der var en god ændring til Morata-sangen, sagde Antonio Conte på pressemødet efter kampen.

Se Chelseafansene synge den i videoen nedenfor.