Terry fravalgte PL-klubber: For hårdt at skulle møde Chelsea

2587

John Terry endte med at vælge Championship-klubben Aston Villa fremfor en klub i den bedste engelske række. Det ville simpelthen være for hårdt at møde Chelsea, indrømmer han.

Det blev i dag bekræftet – efter flere ugers summerier – at John Terry slutter sig til Birmingham-klubben Aston Villa på en et-årige kontrakt.

Der havde inden da været spekuleret i, om Chelsea-legenden kunne finde på at slutte sig til en Premier League-klub, men sådan blev det ikke, og det var der en klokkeklar grund til, fortæller han.

– For mig ville det være for hårdt mentalt at skulle spille mod Chelsea. Jeg var 22 år i klubben, 22 utrolige år. Det er jeg meget stolt over, men det her er et nyt kapitel i mit liv og min karriere. Jeg ønsker Chelsea alt godt i næste sæson og vil følge dem, men mine tanker er her (i Aston Villa red.), sagde John Terry tidligere i dag på et pressemøde i forbindelse med offentliggørelsen af hans skifte.

Ambitionen for både Terry og Aston Villa er at rykke op i Premier League. JT, som også har fået nummer 26 i sin nye klub, har dog ikke taget stilling til, om han vil tage et år mere hos sin nye arbejdsgiver, hvis missionen om oprykning lykkes – og klubben dermed møder Chelsea to gange.

– Ideelt set rykker vi op i Premier League. Det er derfor, jeg er her. Jeg synes, truppen er til det. Hvis vi er tilbage i Premier League næste år ved denne tid, har jeg gjort mit arbejde. Og så må vi tage den derfra, forklarede Terry.