Sten Christensen: Conte er begejstret for AC

1314

Antonio Conte er begejstret for Andreas Christensen, som helt sikkert ikke skifter væk inden transfervinduet lukket, fortæller AC’s far, Sten Christensen.

Det bliver ikke nemt for Andreas Christensen at tilspille sig en plads på holdet denne sæson. Luiz, Cahill og Azpilicueta sad i den forgangne sæson tungt på de tre backpladser, mens Antonio Rüdiger nu også er blevet hentet ind.

Men i den måned Christensen indtil videre har tilbragt med Chelsea-mandskabet, der har været afsted på pre season-tur og senest spillede Community Shield mod Arsenal, har han imponeret træner Antonio Conte, beretter AC’s far og agent, Sten Christensen.

– Andreas har været tilbage en måned og har selvfølgelig været med Chelsea på deres pre season-tur, og de er rigtig glade for ham, Conte er rigtig glad for ham. Conte er ikke en træner, der siger ret meget, men jeg hørte fra sportsdirektøren, at efter hans første træning, at Conte havde sagt til sportsdirektøren, Michael Emenalo, at “Andreas er meget bedre live end på tv.” Så han er ret begejstret, fortæller Sten Christensen til 6’eren.

Sæson efter sæson får Chelsea kritik for, at ingen af klubbens egne akademispillere får nok chancer på førsteholdet og dermed aldrig slår igennem. AC, der kom til Chelsea fra Brøndby i 2012, skal dog ikke længere betragtes som en akademispiller efter sine to år i Tyskland, mener hans far.

Læs også: Avis: Chelsea lurer på ivoriansk ballademager

– Han er jo rigtig glad for at være tilbage for det første, og han er meget fokuseret på, om han kan tage det næste step. Han kommer ikke tilbage som akademispiller, han kommer tilbage som førsteholdsspiller, qua han har spillet så meget, men derfor skal han stadig kæmpe, og han er trods alt kun 21 år. Så han skal ind og finde sin vej ind på et hold, der blev mestre i sidste sæson, og det kan jo være svært nok. Hvis man kigger på de navne, han er oppe imod, så er det ikke nogen, man bare går ind og skubber væk, siger Sten Christensen.

Andreas Christensen kommer med al sandsynlighed ikke til at spille lige så meget, som han gjorde i Borussia Mönchengladbach, hvor han var fast mand i midterforsvaret. Faktisk er han ikke blevet stillet noget i udsigt, når det kommer til spilletid.

– Nej, det er han ikke. Overhovedet. Du får ikke noget foræret i en klub som Chelsea. Andreas er en type, der er meget groundet, men han er også en type, som tror på sine egne evner, og han tror bestemt, at han har en mulighed for at spille der, fortæller Sten Christensen og fortsætter.

– Hvis de ikke så Andreas som en fremtidig Chelseaspiller, og vi heller ikke gjorde, så var man nødt til at snakke om det, men Andreas er fuld af ro og tro på, at han er god nok. Der er rigtig mange klubber, der er interesserede i Andreas, og det er rigtig gode klubber i de fire store ligaer.

Og Sten Christensen kan ikke se, at der skulle være nogen chance for, at Chelsea vil leje eller sælge Andreas denne sommer.

– Jeg er helt sikker på, at Andreas er Chelseaspiller, når transfervinduet lukker, for jeg tror ikke på, at Chelsea vil sælge Andreas. De ser ham som et kæmpe talent, som selvfølgelig stadig skal udvikle sig og finde sin vej ind til holdet, men der er ingen tvivl om, at de ser Andreas som en stor Chelseaspiller i fremtiden, slutter han.