Se Chelsea på bar i Odense – Chelsea Support Danmark indgår samarbejde med City 4 Sport & Spil

2610

Det er allerede muligt at se Chelsea spille med ligesindede på vores stambar i København, Café Guldhornene. Nu indgår CSD et samarbejde med City 4 Sport & Spil i Odense, så Chelseafans i dét område også kan mødes og se the Blues’ kampe – og få gode rabatter.

Du behøver ikke længere sidde hjemme i stuen og se Chelsea spille, hvis du bor i Odense og omegn. City 4 Sport & Spil, der ligger på Faaborgvej 14, 5250 Odense, er blevet nyt tilholdssted for Chelseafans.

Baren vil vise Chelseas kampe på 126” storskærm og kommer til fast at tilbyde fadøl til 20 kroner til alle, der har Chelsea-merchandise på under Chelseas kampe, samt en gratis øl ved første Chelseascoring. Til udvalgte kampe vil der være særlige tilbud, som i den grad vil være værd at holde øje med. Det kan man både gøre på City 4 Sport & Spils Facebookside og selvfølgelig på Chelsea Support Danmarks Facebookside.

Det tager omkring et kvarter med offentlig transport at komme fra Banegårdspladsen i Odense til City 4 Sport & Spil. Baren har desuden parkeringspladser til rådighed, hvis man er i bil. Med andre ord er det bare om at komme afsted, når Chelsea spiller, og man bor i Odense-området!

Europa League-opgøret mod PAOK Saloniki torsdag aften kl 18:55 bliver vist hos City 4 Sport & Spil – og her kan du selvfølgelig få øl til 20 kroner og gratis øl ved første Chelseascoring.