Sarri: Truppen er komplet nu

2444

Maurizio Sarri var en glad mand på pressemødet forud for sæsonpremieren mod Huddersfield. Efter klubbens handler de seneste dage er han meget tilfreds med sin trup.

Med de sene ankomster af Kepa Arrizabalaga og Mateo Kovacic fik Chelsea løst den penible målmandssituation og styrket midtbanen yderligere.

Samtidig røg Thibaut Courtois afsted til Spanien, så han igen kan være sammen med sine børn.

Med andre ord er der kommet bedre orden i sagerne, end da Sarri overtog roret som Chelseatræner, og den 59-årige italiener er også glad for klubbens handler på transfermarkedet de sidste par dage.

– Jeg er rigtig glad for begge dele, fordi Courtois’ situation var meget klar; han ville til Madrid, så vi mistede en af de måske vigtigste målmænd i verden. Men vi har købt en ung målmand, en af de vigtigste unge målmænd i Europa, så jeg er rigtig glad.

Se også: Video: Azpilicueta og Kepa forklarer, hvordan man udtaler Arrizabalaga

– Jeg er også glad for Kovacic, fordi han har de rette karakteristika til at spille for os. Han er en meget teknisk spiller, der kan spille mellem modstanderens linjer. Det er meget vigtigt for os. Jeg er rigtig glad, og jeg synes, at truppen er komplet nu, fortalte han på pressemødet tidligere på eftermiddagen.

Samtidig indrømmede Sarri dog, at Arrizabalaga er et godt stykke fra at være på niveau med Thibaut Courtois.

– Ikke lige nu (er han på niveau red.), det er helt sikkert. Men han er meget ung, 23 år tror jeg. Så jeg håber, han kan forbedre sig hurtigt, men i øjeblikket er han selvfølgelig ikke Courtois, forklarede han og ville i samme ombæring ikke afsløre, om Kepa kommer til at starte inde mod Huddersfield.

Udlejninger venter
Faktisk er truppen lige nu for stor efter Sarris smag, afslørede han.

– Nu synes jeg, at truppen er for stor, så jeg tror, at nogle spillere bliver nødt til at blive lejet ud. Men jeg ved det ikke i øjeblikket. Jeg foretrækker at have 23, 24 spillere og tre, fire meget unge spillere. Ikke mere end det.

Det europæiske transfermarked er stadig åbent, og Premier League-klubberne kan derfor stadig sælge spillere. Men det betyder ikke, at Chelseafansene skal frygte, at Eden Hazard skifter klub, som der ellers har været snak om hele sommeren.

Læs også: Se John Terrys sjove reaktion på Kepa-handlen

– Jeg har talt med ham tre, fire gange om alt muligt, og han nævnte aldrig transfermarkedet. Han er rigtig glad for at blive her. Jeg tror det er umuligt at sælge nu, for markedet er lukket, så vi kan ikke udskifte så vigtige spillere nu, slog Sarri fast.

Chelsea har brugt lidt over en milliard kroner på transfers denne sommer. Det er indkøbene af Jorginho og Kepa Arrizabalaga, der er løbet op, idet Robert Green er kommet til på en fri transfer, og Mateo Kovacic kun er lejet i Real Madrid.