Sarri om Barkley: Han er komplet

769

Ross Barkley har tur i den for tiden med en scoring og to assists i opgøret mod Burnley, der kommer i kølvandet på flere gode præstationer fra englænderen. Derfor mener Sarri også, at han er komplet.

Det så ud til at blive endnu en svær sæson for Ross Barkley med Mateo Kovacic’ ankomst, men den 24-årige englænder har i øjeblikket formået at spille sig foran den stærke kroat.

Barkley har i skrivende stund tre mål og tre assists under bæltet i indeværende sæson og befinder sig lige nu i en opadgående formkurve. Maurizio Sarri er også meget glad for sit engelske midtbaneslider.

– Han gør det rigtig godt i øjeblikket. Han har forbedret sig i den defensive fase, og han har forbedret sin fysiske form, fordi at han i sidste sæson kæmpede med en meget seriøs skade. Han stoppede med at spille i seks måneder, forklarer Sarri til Football.London og fortsætter.

– Nu forbedrer han sin fysiske tilstand. Han er en rigtig god spiller fra et teknisk synspunkt. Nu, synes jeg, Ross er komplet, roser italieneren.

Ross Barkley havde en afleveringsprocent på 95 procent mod Burnley. Det var højere end både Jorginho og N’Golo Kanté, som havde henholdsvis 92 og 94 procent.