Sarri lægger låg på Kanté-debat: Han skal ikke spille centralt

983

Hvorvidt N’Golo Kanté skal spille på Jorginhos plads eller blive på den højre del af midtbanen har været en stor debat gennem de seneste par uger. Nu slår Maurizio Sarri sin holdning fast.

Debatten om Kantés position er især blusset op efter sæsonens første nederlag, der faldt mod Tottenham på Wembley. Her sejlede Chelseas midtbane rundt i store dele af kampen, og det har fået mange, både fans og eksperter, til at kritisere Sarris beslutning om at lade ham spille i højre side af midtbanen og ikke centralt.

I dag blev Sarri, der holdt pressemøde forud for morgendagens opgør mod PAOK Saloniki i Europa League, så forholdt kritikken, og italieneren var klar i mælet.

– Som I ved, vil jeg spille med en central midtbanespiller, som er meget teknisk – Jorginho eller Fabregas. Jeg vil ikke have Kanté i den position, slog den 59-årige træner fast.

Han blev også forholdt teorien om, at Kanté endnu ikke har forstået, hvad det egentlig er, der kræves af ham fra sin manager.

– Måske. Måske er det kun et spørgsmål om tid. Men Kanté skal blive tæt på Jorginho, især når bolden er i den anden side af banen. Når den er i venstre side, skal han være rigtig tæt på Jorginho, forklarede Sarri.

N’Golo Kanté forlængede i sidste uge sin kontrakt med Chelsea, hvilket gjorde ham til den bedst betalte spiller i klubbens historie. Den arbejdsomme midtbanespiller tjener nu 290.000 pund om ugen svarende til knap 2,5 millioner danske kroner.