Sarri lægger ikke fingre imellem: Vi har mange problemer

858

Maurizio Sarris Chelsea-mandskab så skidt ud i store dele af kampen mod Tottenham lørdag aften, og den italienske taktiker er heller ikke bleg for at indrømme, at holdet halter bagud på en lang række problemer.

Chelsea blev sendt hjem til Vestlondon med et 3-1-nederlag, der bestemt ikke skabte nogen form for optimisme og tro på, at holdet er kompetitivt i forhold til at kæmpe med om Premier League-titlen.

Man tabte også et vigtigt skridt i forhold til både Manchester City og Liverpool, som begge vandt deres kampe og fortsat er ubesejrede. The Blues indtager således en fjerdeplads og halter syv point efter de lyseblå fra Manchester.

Efter opgøret mod Tottenham var Sarri klar i spyttet.

– Jeg vidste ganske klart, at vi havde problemer, og jeg fortalte det til holdet for to uger siden. Nu har vi fået syn for sagn, sagde italieneren efter opgøret og fortsatte.

– Vi bliver nødt til at arbejde, vi skal forbedre os, fordi vi havde mange problemer. For det første fra et fysisk perspektiv og også mentalt. Teknisk er vi der heller ikke, vi tabte mange bolde de første 25 minutter, og taktisk havde vi store problemer med at forblive kompakte.

Sarri påpegede også, at det bliver svært at ændre store ting, fordi der er så kort forberedelsestid mellem kampene.

– Det er rigtig svært at forbedre holdet og løse problemerne, fordi vi kun har tid til at forberede den næste kamp. Vi skal spille hver tredje dag, men vi skal gøre noget og forsøge at forbedre holdet først og fremmest, og derefter den enkelte spiller.

Chelseas næste opgør er på torsdag, hvor Paok Saloniki venter i Europa League.