Sarri: Kvalitetsmæssigt er vi ved at være der

1566

Maurizio Sarri var meget tilfreds med sejren over Arsenal, der viste, at holdet kvalitetsmæssigt er ved at være der, hvor han vil have det til at være, selvom der stadig er ting, som skal forbedres.

Chelsea vandt et hæsblæsende Londonderby over Arsenal med 3-2 og har dermed seks ud af seks point efter de første to kampe.

The Blues spillede især godt i de første 25 minutter og dominerede igen Arsenal i anden halvleg. Det var også indsatsen i første halvdel af første halvleg, som især skabte glæde for Maurizio Sarri.

– I forhold til kvaliteten mangler vi ikke så meget mere, fordi vi gjorde det rigtig godt de første 25 minutter. Vi flyttede bolden hurtigt rundt, vi spillede med vertikale afleveringer, og det gjort vi godt. Så i forhold til kvaliteten går det rigtig godt, slog Sarri fast på pressemødet efter kampen, men indrømmede dog, at anden halvdel af første halvleg, hvor the Gunners scorede to gange, ikke var gode nok.

– I første halvleg var der 15 forfærdelige minutter. Vi tabte terræn, og vi var ikke i stand til at presse og forsvare og var virkelig i problemer. Derfor synes jeg, vi gjorde det rigtig godt i anden halvleg set ud fra et mentalt perspektiv.

Læs også: Krings karakterer: Alonso angriber topkarakteren i hæsblæsende Londonderby

Det var tre spanske spillere, der scorede målene for Chelsea. Først var det Pedro, som kom på tavlen efter kun ni minutter, mens Alvaro Morata åbnede sin scoringskonto i indeværende sæson, da han fordoblede føringen efter 20 minutter. 10 minutter før tid gjorde Marcos Alonso det så til slutresultatet 3-2 efter et godt oplæg fra Eden Hazard.

Der er dog især én ting, som skal forbedres væsentligt, før “Sarri ball” kan fungere optimalt, mener italieneren selv.

– Vi skal stadig forbedre løbearbejdet, og det synes jeg er meget normalt. Vi begyndte først at arbejde sammen for to uger siden, så nu er mit mål, at holdet spiller 90 minutter, som de spillede første 25. Når man spiller den her form for fodbold, altså specifikt min form for fodbold, og ikke løber de nødvendige distancer, så kommer man i problemer.

Chelseas næste opgave er på søndag mod Newcastle.