Sarri: Kantés tekniske kvaliteter har overrasket mig

1191

Både Kanté og Jorginho har store stjerner i Sarris bog. Til gengæld har Ruben Loftus-Cheek stadig et stykke vej, før han kan starte inde, fortalte Maurizio Sarri på pressekonferencen forud for opgøret mod Bournemouth.

Der har været plads til forbedringer for Chelsea i løbet af de første tre kampe af sæsonen, men Sarris mandskab har vist rigtig gode takter og har også formået at få fuldt pointudbytte af kampene.

Flere spiller har gjort det godt, mens der også er nogle profiler, som stadig har behov for at så “Sarri ball” ind under huden.

To af de spillere, der er faldet rigtig godt ind i systemet er – knap så overraskende – nyerhvervelsen Jorginho, der som bekendt blev hentet i Sarris tidligere klub Napoli, mens den anden spiller, der har været god under den italienske taktiker har været N’Golo Kanté.

På pressemødet forud for weekendens opgør mod AFC Bournemouth roste Sarri også sine to midtbanekatalysatorer.

Travel Sense A/S - Chelsea - Newcastle

– Jorginho er i øjeblikket en meget vigtig spiller for os, og han er vant til at spille min form for fodbold. Han er meget brugbar for mig, men også for sine holdkammerater

– Kanté er en dygtig midtbanespiller, og han er i stand til at spille alle positioner på midtbanen. Det er ikke noget problem for ham! Jeg er blevet meget overrasket over de tekniske kvaliteter, Kanté besidder, roste Sarri.

Loftus-Cheek kan blive en starter
Der er spillere nok til at slås om de tre pladser på den centrale midtbane. De tre navne, der ser ud til at skulle være de faste startere, er Kanté, Jorginho og Kovacic. En af de spillere, som til gengæld håber på at kunne gøre sig gældende på holdet, er Ruben Loftus-Cheek.

Selvom den stærke englænder ikke har været på banen endnu, understreger Sarri, at han ser ham som en vigtig spiller.

– Jeg er rigtig, rigtig glad for ham. Han har forbedret sig meget i løbet af de seneste 10 dage. Jeg er meget glad for ham. Han bliver helt sikkert vigtig, når vi fra september skal spille kampe hver tredje dag

Læs også: Ingen nordisk modstand til Chelsea i overkommelig EL-gruppe

– Jeg tror, han kan blive en spiller, der starter inde i Premier League for Chelsea. Det er ikke nemt at spille her, for der er 25 rigtig gode spillere, så det er ikke nemt at starte inde, men hvis han forbedrer sig endnu mere, vil han være klar til at spille fra start

– Han skal forbedre sig for at kunne spille min form for fodbold. Han har gode kvaliteter set ud fra fysik og teknik, men rent taktisk skal han forbedre sig, slog den 59-årige italiener fast.