Sarri: Jeg kan ikke give Morata selvtillid

2397

Maurizio Sarri var glad for sejren over PAOK Saloniki, men ikke tilfreds med resultatet. Han adresserede også Moratas manglende selvtillid.

Der skulle kun gå seks minutter, før hvad der viste sig at være slutresultatet var fundet på Toumba Stadium i Thessaloniki. Ross Barkley fik spillet Willian fri, der med en flad afslutning lige akkurat fik bolden ind bag Paschalakis i PAOK-målet.

The Blues var igen meget på bolden kampen igennem, og selvom de fik skabt en god mængde chancer, blev det ikke til mere end et enkelt mål. Det var derfor ikke en ekstatisk Maurizio Sarri, der holdt pressemøde efter opgøret.

– Jeg synes, vi kontrollerede kampen i alle 90 minutter. Vi havde mange chancer. Jeg er meget glad for de tre point, men ikke med resultatet. Vi lukkede ikke kampen, forklarede italieneren.

Alvaro Morata kom til flere chancer i løbet af de 80 minutter, han fik på banen, før han blev skiftet ud til fordel for Olivier Giroud. Den spanske angriber så ikke ud til at have særligt meget selvtillid i kroppen, og det er noget, han kæmper med, forklarede Sarri. Men det er ikke bare lige sådan at give ham, forklarede han også.

– Alvaro skal tanke selvtillid ved at score et, to eller tre mål. Jeg er ikke i stand til at give ham selvtillid. Han havde tre-fire chancer i denne kamp og var uheldig. Jeg håber for ham, at jeg kan hjælpe ham fremover, men selvtilliden kan komme gennem mål. Måske to mål i to kampe, det ved jeg ikke. For første gang denne sæson var han klar i feltet. Han var på bolden og var aktiv.

Den smalle sejr på 0-1 var ikke nok til at give Chelsea førstepladsen i puljen, da BATE Borisov formåede at vinde 2-0 på udebane over MOL Vidi.