Sarri efter udmelding om mulig AC-exit til vinter: Ikke nemt at skifte i forsvaret

3143

Maurizio Sarri tog det relativt afslappet da han i dag blev spurgt ind til udmeldingen fra Andreas Christensens far og agent, der i dag fortalte, at et skifte til januar for danskeren i den grad er en mulighed, hvis han ikke spiller.

– Jeg er af den overbevisning, at vi vil forsøge at flytte Andreas til vinter. Til jul skal der ske noget andet. Hvis ikke han spiller, siger Sten Christensen til TV3 SPORT.

– Han er 22, og han har spillet tre sæsoner fast. Han har spillet 80 kampe i Bundesligaen og over 40 kampe for Chelsea. Så vi kan ikke bare sige, at nu gemmer vi Andreas væk i en hel sæson på bænken.

Det er en relativt klar udmelding, der er kommet fra den danske lejr, men på dagens pressemøde forud for morgendagens opgør mod Manchester United var Maurizio Sarri ikke specielt interesseret i at forholde sig til “truslen”.

– Faren?  Det interesserer mig ikke. Faren? Nej, indledte Sarri, da han blev spurgt ind til Sten Christensens udmelding.

Men, pointerede italieneren, så handler det især om, at konkurrencen på pladserne i midterforsvaret er rigtig hård for danskeren, da der især er to skikkelser, der gør det rigtig godt på de positioner.

– Hvad kan jeg sige? Jeg synes, at i den første del af sæsonen har David Luiz og Antonio Rediger spillet rigtig godt, så det er ikke nemt at skifte ud.

– Jeg tænker også, at Christensen har spillet tre af de seneste seks kampe. Så jeg tænker, at for faren er Europa League ikke så vigtigt, men det er den for os, ræssonerede Sarri, der samtidig understregede, at AC faktisk spiller godt til den måde, han vil spille fodbold på.

– Han er meget ung. Jeg synes, han bliver nødt til at forbedre sig. Men jeg synes, at han er en teknisk forsvarsspiller, så han passer til mig og den måde, jeg spiller fodbold på. Jeg tænker, at han kommer til at spille rigtig ofte i fremtiden.

En række spanske og tyske fodboldklubber skulle efter sigende allerede være interesserede i at hente danskeren, hvis muligheden byder sig.