Sarri bekræfter Hazard-skade og hvil til Jorginho

812

Hazard sidder over i aftenens opgør mod BATE Borisov på grund af en rygskade, mens Jorginho vil blive sparet. Det oplyste Maurizio Sarri på et pressemøde inden kampen.

– Han er ude. Han har et problem med ryggen. Vi forsøger at løse problemet til på søndag. Ampadu er også ude, kunne Sarri bekræfte på dagens pressemøde forud for opgøret mod BATE Borisov i tredje runde af Europa League-gruppespillet.

Hviderusserne kommer heller ikke til at skulle frygte Jorginhos stærke pasninger, da midtbanemanden har brug for et hvil.

– Vi skal spille fem dage efter den seneste kamp. Problemet opstår på søndag, når vi skal spille kun 65 timer senere. Vi bliver nødt til at ændre noget. Jorginho har brug for hvile nu, forklarede Sarri.

Den 59-årige italiener regner med at skifte omkring halvdelen af holdet, der spillede i lørdags mod United, men hvorvidt Callum Hudson-Odoi endelig kan få noget spilletid, som mange fans har efterspurgt, er han langt fra sikker på.

– Jeg bliver nødt til at tænke mig grundigt om, da problemet bliver kampen 65 timer efter denne (mod BATE red.). Måske foretager jeg fem eller seks ændringer. Jeg ved ikke med Hudson-Odoi, men måske Loftus, sagde italieneren.