Er Sanchez og Carroll som sendt fra månen?

3551

Jakob Genz er cand. mag. i kultur og formidling med speciale i sport, kultur og medier. Han er skribent på NordicBet Blog, som denne klumme er udgivet i samarbejde med.

Chelsea er røget ind i en træt tomgang. Der er brug for nyt blod, og transferrygterne svirrer da også omkring Stamford Bridge før aftenens FA Cup-kamp mod Norwich. Men er navne som Sanchez og Carroll bare to ænder på rygtebørsen eller faktisk gode bud på nyt blod?

Chelsea har ikke scoret et mål i 276 minutter fordelt på de seneste tre kampe. “Det er ikke kun Moratas skyld,” siger Conte, der i stedet mener, at de 57 brændte chancer på stribe er et kollektivt problem. “Mine spillere er trætte.”

Og Conte har ret. Det er IKKE kun Moratas skyld. Det ER et kollektivt problem. Og JA, spillerne er trætte. Men Chelseas mangelende mål skyldes også taktisk tomgang og en trup, der skriger på nyt blod.

Barkley, der var tiltænkt at få debut Stamford Bridge i aftenens FA Cup-kamp mod Norwich, men som på grund af registreringsteknikaliteter alligevel ikke må spille, er et skridt i den rigtige retning.

Men Conte har brug for endnu flere friske valgmuligheder.

Fabregas og forudsigeligheden
Blandt andet på midtbanen. Her gør Kanté, hvad han skal på 6eren, nemlig at rydde op og skabe balance. Og ude på den højre wingback får Moses lukket de defensive rum ned med bravour og i offensiven leverer han stabile præstationer.

Det samme kan siges om Alonso, der i løbet af de seneste par måneder er gået fra at være en hårdtarbejdende travhest på den venstre wingback, op og ned langs sidelinjen, til nu også at være falsk i form af dybdeløb skråt ind i banen.

Læs resten af klummen her på NordicBet Blog.