Rüdiger: Sarri var frygtindgydende efter nederlaget til Wolves

1036

Maurizio Sarri var decideret frygtindgydende, efter the Blues havde lidt et overraskende nederlag på 2-1 til Wolverhampton, fortæller Antonio Rüdiger.

Chelsea er kommet tilbage på sejrssporet med en 2-0-sejr over de forsvarende mestre, Manchester City. Men inden lørdagens triumf havde Sarris mandskab tabt to kampe i streg mod først Tottenham og derefter Wolverhampton.

Og efter 2-1-nederlaget til Wolves tog Maurizio Sarri bestemt ikke let på det, fortæller Antonio Rüdiger

“Efter Wolves-kampen var han frygtindgydende. Han var helt vild. Men det er okay, for vi skulle ikke have tabt den kamp,” siger Rüdiger til Football.London og påpeger, at Sarri dagen efter var kølet af.

“Dagen efter var han meget afslappet og klar i hovedet. Han talte med os og gjorde det klart, at vi blev nødt til at tro på os selv. Han ville have os til at gå ind til City-kampen og kæmpe for en sejr.”

Ifølge den 25-årige midterforsvar så fik holdet diagnosticeret problemet, der gjorde, at man pludselig var røget ned i et hul, hvor man ikke kunne vinde.

Læs også: Avis: AC Milan vil købe Bakayoko fri

“Vi talte sammen, og vi vidste alle, hvad der var galt, der var ingen grund til at lyve over for os selv; mentaliteten var problemet,” forklarer Rüdiger.

“En af de ting, der gjorde os stærke i svære situationer i sidste sæson, var, at vi vidste, hvordan man led. I denne sæson, fordi tingene gik så godt, tænkte vi, at vi ikke behøver lide.”

“To hold, Tottenham og Wolves, modbeviste den forestilling. Det er derfor, at man mod Manchester City så et hold, der var klar til at kæmpe. Vi ville tage fansene med os, og det gjorde vi,” slutter den agile tysker.

Chelseas næste opgave er torsdag aften mod MOL Vidi i sidste runde af gruppespillet i Europa League. Herefter venter der et udebaneopgør mod Brighton.