Podcast: Vind en Chelsea-trøje

955

I femte episode af Romans Disciple sætter vi gang i en konkurrence, hvor præmien er en fin Chelsea-hjemmebanetrøje i størrelse medium. Derudover har vi et interview med FC Midtjyllands Erik Sviatchenko, som er glødende Chelsea-fan.

To kampe er spillet siden sidste program, og dem starter vi vanen tro med at tage et kig på. Derefter ringer vi til Erik Sviatchenko, der før er blevet interviewet af Chelsea Support Danmark, og diskuterer en masse spændende ting om klubben.

Mohamed Salah er for nyligt blevet kædet sammen med et lejemål, når transfervinudet åbner til januar. Vi diskuterer den sag, og om hvordan fremtiden ser ud for den hurtigtløbende egypter.

Derudover har vi også en fin konkurrence, hvor du kan vinde denne fine Chelseatrøje. Der er desværre ikke påtrykt originale Premier League-badges på siderne, men den er stadig flot!

Martin Kring
Den gode Martin Kring fremviser her den fine præmie – en Chelseatrøje i str. M.

Du bliver klogere på konkurrencen ved at lytte til programmet, hvor du også får listet en række svarmuligheder op. Svaret kan du skrive på opslaget til denne artikel på Facebook, sende en besked til CSDs Facebook-side eller sende til enten Mads Oddershede eller Martin Kring på Twitter. God fornøjelse!