Oscar om Premier League-retur: Ville foretrække Chelsea

3353

Oscar afviser ikke en retur til Premier League i fremtiden, og hvis det skulle ske, siger han, så foretrækker han Chelsea.

Det er lidt mere end halvandet år siden, at Oscar valgte at forlade klubben, rykke teltpælene i London op og tage til Kina og Shanghai SIPG.

Brasilianeren åbner nu lidt op om sit beslutningsgrundlag for at skifte, og det skyldes ganske enkelt, at Antonio Conte skiftede til et system, der ikke havde plads til ham.

– Antonio Conte ændrede holdets måde at spille på til 3-4-3, og så spillede jeg ikke mere. Jeg havde ingen position at spille, fordi jeg er en mere offensiv midtbanespiller, så det ændrede meget. Jeg besluttede derfor at skifte, men jeg lod døren stå åben, fortæller Oscar til Premier League Brazil.

Se også: Video: Fabregas indrømmer at have smidt en pizza i hovedet på Sir Alex Ferguson

Men det betyder langt fra, at der er kølig stemning mellem Oscar og Chelsea. Tværtimod ville han foretrække at spille i Chelsea igen, hvis muligheden byder sig for at vende tilbage til Premier League.

– Jeg vil gerne tilbage, ja. Jeg er stadig ung, 26 år, så hvem ved, om jeg om to-tre år vender tilbage til Premier League. Det ville jeg blive meget glad for. Jeg ville foretrække at vende tilbage til Chelsea, der åbnede døren for mig, forklarer han.

Oscar nåede at spille i Chelsea i fire og en halv sæson. Her nåede han at spille 203 kampe og score 38 mål.