Optakt: Leicester – Chelsea

1438

Chelsea FC er kun to sejre fra at kunne kalde sig engelske mestre, og første stik skal tages i aften, hvor The Blues møder Leicester City på udebane. Chelseafan.dk bringer jer en spændende optakt til opgøret.

Chelsea FC er snublende nær det engelske mesterskab, og hertil aften møder man nedrykningstruede Leicester, som dog har vist skræmmende styrke med hele fire sejre i streg, hvilket gør, at klubben er kravlet lige over nedrykningsstregen.

For Chelsea ser det straks bedre ud, og de er hele ti point foran rækkens nummer 2, som i øjeblikket er Manchester City. Chelsea har endda en kamp i hånden, og det er den, de spiller i aften.

Chelsea kan med en sejr i aften spille sig millimeter fra det engelske mesterskab, idet de så blot mangler én sejr for, at det er matematisk umuligt for de øvrige hold at hente Mourinho og co.

Holdnyt, Leicester:
David Nugent, Jeff Schlupp og Jamie Vardy er alle tvivlsom til aftenens opgør, og de to førstnævnte var heller ikke med i lørdagens sejr på 1-0 over Burnley. En kamp, hvor den tvivlsomme Vardy faktisk scorede.

Holdnyt, Chelsea:
Diego Costa kan være tilbage i startopstillingen for Chelsea efter at have været ude i hele fire kampe med en baglårsskade. Oscar blev smasket i græsset i weekenden, og det er endnu tvivlsomt, om Mourinho bringer ham i spil. Loic Remy er definitivt ude for gæsterne.

Facts før kampen:
Leicester (12) har fået flere point end Chelsea (10) i de seneste fire Premier League-kampe.

Leicester spiller meget målfattige kampe på hjemmebane. Der har kun været otte mål i de seneste seks hjemmekampe (5 mål til Leicester og 3 til modstanderne)

Chelsea er ligaens bedste udehold, mens Leicester er det tredje dårligste hjemmehold.

Både Chelsea og Leicester har spillet 14 kampe over 2,5 mål, mens begge hold derfor også har spillet 19 kampe under 2,5 mål.

Leicesters topscorer er Ulloa med otte mål – Diego Costa er Chelseas topscorer med 19 mål.

Bud på kampens resultat:
Leicester vil formentlig tage et defensivt udgangspunkt til kampen, hvilket kan betyde, at det bliver en målfattig affære. 0-1 til Chelsea virker meget sandsynligt.