Omfanget af Christensens skade kendes endnu ikke

1277

Andreas Christensen måtte lade sig udskifte efter 28 minutters spil i går aftes mod Bournemouth, da han pådrog sig en skade. Omfanget af den kendes endnu ikke, siger Conte.

Der var ikke engang spillet en halv time, før Andreas Christensen måtte modtage behandling af Chelseas læger. Det skete, efter han havde lagt en almindelig aflevering til en medspiller, og det endte med, at han måtte lade sig erstatte med Antonio Rüdiger.

Efterfølgende gik det fra skidt til værre for the Blues, da Bournemouth i anden halvleg scorede hele tre mål og dermed vandt kampen 0-3.

Der er med meget stor sandsynlighed tale om en forstrækning, men omfanget af den, altså hvor længe det vil holde danskeren ude, kendes ikke, fortalte Antonio Conte på pressemødet i går aftes.

Læs også: Glad Emerson Palmieri ser frem til at spille under Conte

– Jeg tror, det er forstrækning, Christensen har fået, men jeg kender ikke omfanget. Der må vi vente en dag eller to, til når han er blevet undersøgt af lægestaben, fortalte italieneren.

Samtidig er David Luiz fortsat ude med en ankelskade. Conte kunne fortælle, at brasilianeren i går havde trænet sammen med en fysisk træner, men hvor længe han fortsat vil være ude er uvist.