Officielt: Horsens skriver kontrakt med Delac

1013

Chelseas reservekeeper Matej Delac skifter til sommer til AC Horsens.

25-årige Matej Delac har været i Chelsea siden 2010 og er faktisk den spiller i den nuværende trup, som har været længst tid i klubben.

Men til sommer er det slut, for der skifter den kroatiske målmand til dansk fodbold. Superligaklubben AC Horsens har således skrevet kontrakt med Delac, men den kontrakt gælder dog først, når hans nuværende aftale med Chelsea udløber efter indeværende sæson.

– Jeg har hørt meget godt om den danske liga, og jeg kan rigtig godt lide AC Horsens, hvor spillere, staben omkring holdet og andre folk fra klubben har taget godt imod mig, fortæller Matej Delac til Horsens hjemmeside.

– Jeg har haft nogle gode snakke med Peder Hansen (målmandstræner i Horsens red.) og Bo Henriksen, og jeg ser frem til at arbejde sammen med dem. Det her er en rigtig god mulighed for mig, og jeg glæder mig til at få spilletid og vise mig frem, siger han.

Delacs kontrakt med AC Horsens løber til 2020.