OFFICIELT: Chelsea køber Kai Havertz

293

Rygterne har svirret længe, nu er det officielt. Chelsea henter det tyske stortalent, som har skrevet under på en femårig kontrakt med klubben.

Kai Havertz skifter den tyske Bundesliga ud med Premier League, hvor han i fremtiden skal tørne ud for Chelsea FC. Det bekræfter klubben på Twitter og deres hjemmeside. 

Ifølge troværdige journalister blev Chelsea og Havertz allerede tidligt på sommeren enige om de personlige vilkår for et skifte. I sidste uge blev klubberne enige, hvorfor tyskeren i dag kunne præsenteres som ny tilføjelse til truppen. Prisen skulle angiveligt være €70 millioner samt yderligere bonusser på €20 millioner. Dermed kan Havertz potentielt blive klubbens dyreste indkøb nogensinde. 

-Jeg er rigtig glad og stolt over at være Chelsea-spiller. Det er en drøm at spille for en stor klub som denne. Jeg glæder mig til at møde mine nye holdkammerater og trænere, siger Havertz til Chelseas hjemmeside.

Marina Granovskaia har haft en travl sommer med et hav af nye indkøb til klubben. Direktøren udtrykker til klubbens hjemmeside sin begejstring over, at klubben har sikret sig en af fodboldens største talenter.

-Kai er en af de bedste spillere i sin aldersgruppe, så vi er virkelig glade for, at han har valgt Chelsea. Han har bevist sit talent i en af bedste ligaer i Europa, han spiller på det tyske landshold og han er en spændende og dynamisk spiller, lyder det fra direktøren.

Den 21-årige tysker har i alt lavet 36 mål og 25 oplæg i 118 Bundesliga-kampe for Leverkusen. Havertz har i Leverkusen primært spillet på den offensive midtbane. Han står noteret for syv kampe for det tyske landshold, hvor han har scoret et enkelt mål.