Officielt: Chelsea køber kroatisk teenager

609

Chelsea meddeler i dag på klubbens hjemmeside, at man har sikret sig den blot 19-årige midtbanespiller Mario Pasalic fra Hajduk Split. 

Chelsea har i dag færdiggjort handlen med unge Pasalic, som kommer til klubben fra Hajduk Split i hjemlandet, Kroatien. Et stort skridt, men den unge spiller glæder sig til at prøve kræfter med større udfordringer. 

– Jeg er rigtig glad, fordi jeg nu er Chelsea-spiller. Jeg er meget imponeret af træningsanlægget, og jeg vil takke alle i Hajduk. Det er nu en ny start i min karriere. Jeg er central midtbanespiller, og min favoritspiller er Lampard, så jeg er glad for at være her, siger nyindkøbet til klubbens hjemmeside. 

Pasalic var en del af den potentielle VM-trup på 30 mand, men blev senere siet fra. Derudover har han spillet en del kampe på landets ungdomshold.