Officielt: Chelsea henter N’golo Kante

5711

Det er nu officielt, at Chelsea henter franske N’golo Kante hos Premier League-mestrene, Leicester City.

Chelsea har nu gennemført den anden signing denne sommer. Franske N’golo Kante har således underskrevet en fem-årig kontrakt med klubben.

– Jeg er så glad for at have skrevet under med en af de største klubber i Europa. Det er en drøm, der går i opfyldelse for mig. Muligheden for at arbejde med Antonio Conte, en fantastisk træner, og nogle af de bedste spilere i verden var simpelthen for god en mulighed til at afslå, fortæller Kante til Chelseas hjemmeside.

– Min første sæson i engelsk fodbold var meget speciel, og nu håber jeg at kunne opnå endnu mere i min tid som Chelsea-spiller. Jeg ser frem til at møde mine nye holdkammerater og hjælpe klubben med at opnå en masse succes.

Kante menes at koste mellem 280-300 millioner kroner.