Officielt: Chelsea fyrer Lampard

298

Frank Lampard er mandag blevet fyret som head coach i Chelsea. Det meddeler klubben på sin hjemmeside. 

På trods af søndagens sejr over Luton har klubben valgt at fyre Frank Lampard. Fyringen er et resultat af længere tids dårlige præstationer. Klubben indtager i øjeblikket en niendeplads i Premier League. Det er blot blevet til to sejre de seneste otte kampe i Premier League. 

De seneste uger har flere medier beskrevet, at opbakningen til Frank Lampard i spillertruppen har været splittet. På klubbens hjemmeside lyder det, at det er resultaterne og præstationerne på banen, som har medført en fyring.  

”På vegne af alle i klubben vil vi gerne takke Lampard for det arbejde, han har lavet i klubben. Vi ønsker ham held og lykke i fremtiden. Han er en legende i klubben, den status vil være uændret. Han vil altid være velkommen på Stamford Bridge,” lyder det fra Abramovich. 

Hvem der overtager tøjlerne i klubben er endnu ikke offentliggjort. Skal man tro The Athletic og Sky Sports, så bliver det tyske Thomas Tuchel, som i december blev fyret i PSG. 

Frank Lampard nåede at stå i spidsen for Chelsea i halvanden sæson. I den periode blev det til en flot fjerdeplads i Premier League samt en tabt FA Cup-finale.