Odoi: Jeg smiler når jeg hører fansene synge mit navn

485

Chelseas stortalent Callum Hudson-Odoi er en yderst populær spiller iblandt Chelsea-fans. I onsdagens 3-0 sejr mod Brighton, nød Odoi opbakningen fra tribunerne. 

Chelseas unge startdebutant imponerede mange med sin præstation i onsdagens 3-0 sejr mod Brighton. Flere gange sang fansene på Stamford Bridge på stortalentets navn, og det var noget som den unge Odoi lagde mærke til.

-Jeg elsker opbakningen fra vores fans. Når jeg hører dem råbe mit navn, forsøger jeg at undgå at smile, men det kan man ikke. Jeg nyder det blot, og værdsætter at de kommer til vores kampe. Jeg er virkelig taknemmelig, udtalte Odoi efter kampen til Chelsea TV.

Adspurgt til holdets præstation, pegede Odoi på at spillerene havde noget at revanchere, efter en sløj præstation mod Cardiff City.

-Jeg er naturligvis rigtig glad for vores præstation i dag. Jeg synes, vi spillede en god kamp, hvor vi viste den rette mentalitet. Vi var nødt til at bevise os selv, efter en skuffende præstation i den forrige kamp, så vi arbejdede godt som hold og havde den rette indstilling, og derfor fik vi i dag 3 point, udtalte Odoi til Chelsea TV.

Odoi fik efter 6 indhop i Premier League, sin første kamp fra start, hvilket han kvitterede for med en flot assist til Olivier Giroud.