N’Golo Kanté forlænger Chelsea-kontrakt frem til 2023

677

Midtbanemotoren har forlænget sin aftale med Chelsea, således at den nu løber frem til 2023. 

De seneste uger har der været skriverier i de engelske medier, som gik på at Kanté var tæt på en forlængelse af sin kontrakt med Chelsea. Fredag morgen kunne Chelsea offentliggøre, at midtbanemanden har underskrevet en ny kontrakt, som betyder at de to parter har papir på hinanden frem til 2023.

Franskmanden selv er glad for at forlænge opholdet i Chelsea, hvor han har nydt at tilbringe de seneste to sæsoner.

– Jeg er glad for at forlænge min aftale med Chelsea, det har været to skønne år og jeg håber at der er mere i vente. Siden jeg kom til klubben har jeg forbedret mig markant som spiller, udfordret mig selv og vundet nogle priser som jeg aldrig turde drømme om. Jeg er glad for byen og for klubben, så jeg er glad for at forlænge min tid her, udtaler Kanté til Chelseas hjemmeside.

Klubbens direktør, Marina Granovskaia, er ligeledes begejstret for at beholde sin ydmyge midtbanespiller, som hun roser både på- og uden for banen.

– Vi er glade for at N’Golo har skrevet en ny lang kontrakt med Chelsea. Da han kom til klubben vidste vi, at vi havde købt en speciel spiller, men han har forbløffet os med sin ærgerrighed og uselviske personlighed. Uden for banen er han stadig professionel og ydmyg, til trods for at han er verdensmester og har vundet Premier League to gange. Vi ser frem til fem år mere med N’Golo i klubben, udtaler Granovskaia.

Kanté spillede en vigtig rolle, da Chelsea vandt mesterskabet i 2016/2017-sæsonen og blev hædret med titlen som ‘Årets spiller’ i Premier League.