Mourinho: Ingen bud på Cech

629

José Mourinho afviser rygterne om, at Petr Cech skulle være på vej væk fra Chelsea.

Chelseas tjekkiske målmand, Petr Cech, har i denne sæson måtte se sig henvist til bænken efter, at han er blevet erstattet af belgiske Thibaut Courtois, der er kommet tilbage til London efter at være udlejet i tre år i Atletico Madrid.

Petr Cech er af mange blevet betragtet som den bedste målmand i Premier League i de sidste mange år, og derfor er det tydeligt, at han ikke selv er tilfreds med sin plads på bænken.

Det har ført til en del spekulationer om, at han skulle være på vej videre fra Chelsea, hvor blandt andet Arsenal har været meldt som varme bejlere til tjekkens underskrift, men Mourinho afviser historierne.

– På hvilken Mickey Mouse-hjemmeside? På hvilken Mickey Mouse-blog? Nogle hjemmesider ved ikke engang, hvor de har deres historier fra. Jeg har modtaget nul bud på Petr Cech, lyder det fra Mourinho ifølge Sky Sports.

– Petrs kontrakt løber to år endnu, og han er en fantastisk professionel. Ikke en eneste gang har han banket på min dør, for at sige, at han har tænkt sig at sige ja til et eller andet tilbud. Jeg lover, at jeg siger sandheden, slutter Mourinho af.

32-årige Petr Cech var førstemålmand lige fra sin ankomst i 2004 til denne sæson, hvor han altså har mistet sin plads til 22-årige Thibaut Courtois. I den periode er det blevet til 475 kampe for Chelsea.