Mourinho i dialog med fransk stortalent

606

Kurt Zouma har tidligere været rygtet til Chelsea, men først nu ser der ud til at ske noget konkret i sagen. I hvert fald har José Mourinho været i dialog med den unge forsvarsspiller.

19-årige Kurt Zouma fra franske St. Etienne har vist sig som et af de mest lovende forsvarstalenter i fransk fodbold, og det har tiltrukket opmærksomhed fra José Mourinho, der har været i dialog med den stærke centrale forsvarsspiller.

– Det er fedt, når en stor mand som Mourinho ringer til en lille spiller som Kurt Zouma. Det sker ikke hver dag, og det er et stort tegn på respekt og tiltro, fortæller Zouma til L’equipe.

På trods af sine kun 19 år har Kurt Zouma alligevel over 50 kampe under bæltet for St. Etiennes førstehold. Den unge forsvarskomet er desuden erklæret Chelsea-fan og er ikke i tvivl om, at hvis han blev bedt om at skifte til Chelsea, ville han booke flybilletten med det samme.

– Hvis du fortæller mig, at jeg skal til Chelsea, tager jeg afsted med det samme! Især efter opkaldet fra træneren, som har fået mig til at tænke på det. Jeg spiller desuden min tredje sæson i Ligue 1, og til juni vil det være tid for mig til et skifte og se, hvordan tingene er andre steder.

Foruden en masse førsteholdskampe har Zouma også en masse U-landskampe på sit CV, som går helt tilbage til Frankrigs U16-hold.