Mourinho: Fire spillere har skuffet mig

2607

Chelsea er langt fra det niveau, der gjorde dem til engelske mestre i sidste sæson, og klubbens manager José Mourinho mener især, at fire spillere har underpræsteret i forhold til sidste sæson.

I sidste sæson lå Chelsea på førstepladsen fra første- til sidste runde, men sådan er historien slet ikke i denne sæson. En chokerende placering på 14. pladsen er blevet virkelig for The Blues, og José Mourinho mener, at flere stamspillere har tabt niveau, hvis man sammenligner med sidste sæson.

– Hvis du kigger spiller for spiller i denne sæson sammenlignet med sidste sæson, så er det tydeligt, at Branislav Ivanovic, Gary Cahill, John Terry og Cesc Fabregas var suveræne i sidste sæson. Lige nu er det svært at sige, at de spiller fantastisk, siger José Mourinho til TeamTalk.

Især den spanske midtbanekreatør Cesc Fabregas har fået hug for sine præstationer, men José Mourinho har stor tiltro til den tidligere Arsenal- og Barcelona-stjerne.

– Det jeg især bider mærke i ved Fabregas, er, at han er superprofessionel, og han er aldrig bange for at have bolden eller bange for at lave en fejl, selvom det har set svært ud for ham. Jeg stoler fuldt ud på ham, slutter Chelsea-manageren.

Trods den kedelige placering i Premier League spillede de sig i midtugen videre i Champions League via en 2-0-sejr over Porto.