Moses: Den værste følelse i min karriere at blive udvist i FA Cup-finalen

868

Victor Moses er ikke bleg for at indrømme, at det var en forfærdelig oplevelse at blive udvist i FA Cup-finalen sidste sæson og håber, at det vil forløbe anderledes på lørdag.

Det var ikke et direkte rødt, men derimod to gule kort, der betød, at Victor Moses måtte gå tidligere i bad end resten af holdet, da Chelsea tørnede sammen med Arsenal i FA Cup-finalen i den forgangne sæson.

Nigerianerens andet gule kort blev endda tildelt for film, hvilket bestemt ikke vakte glæde hos Chelseafansene. Moses selv har da heller ikke svært ved at sætte ord på, hvor forfærdeligt det var at modtage det andet gule kort.

– Det var den værste følelse, jeg nogensinde har haft i min karriere og i en finale. Jeg ville gerne være blevet på banen for at hjælpe mine holdkammerater. Det huserede et stykke tid i min hjerne, men udover det så er det sket, og det er der ikke noget at gøre ved, fortæller han til Goal.com og fortsætter.

– Jeg kan ikke skrue tiden tilbage og undgå at få det røde kort, sådan er fodbold. Men vi vil gøre det anderledes denne gang. Vi ved, at det ikke bliver nemt at møde Man United i finalen. Hvis vi vinder den, vil det være en stor bonus, men vi vil bare slutte sæsonen stærkt af.

Forud for finalen mod Manchester United håber han i stedet på selv at komme på tavlen – eller i hvert fald løfte pokalen, modsat sidste år.

– Det ville være en drøm at score det afgørende mål, men det vigtigste er holdet, og at det er en holdindsats. Vi skal arbejde hårdt og holde sammen, og forhåbentlig kan vi slå hvem som helst, hvis vi gør det, slår han fast.

FA Cup-finalen fløjtes i gang på lørdag klokken 19:15 dansk tid.