Michael Emenalo stopper i Chelsea

2448

Efter 10 år på Stamford Bridge, kan Chelsea i dag meddele at nigerianske, Michael Emenalo, fratræder sin rolle som teknisk direktør for klubben. 

52 årige Emenalo der anses som en af Roman Abramovich’s mest betroede ansatte, har efter 10 i klubben i dag valgt at fratræde sin stilling som teknisk direktør. Emenalo der kom til Chelsea i 2007, har siden 2011 arbejdet som teknisk direktør, hvor han har haft det primære ansvar for scouting og akademiprogrammet. Emenalo har i den forbinelse flere gange været i unåde med fansene, der gerne ville se ham væk fra klubben. Hovedpersonen selv ser dog tilbage på tiden i Chelsea med stor stolthed.

– Det har været en meget svær beslutning for mig at tage, men samtidig en jeg tror både er rigtig for mig selv, min familie og klubben. Jeg har i løbet af de sidste 10 år haft æren af at arbejde sammen med nogle af de mest talentfulde spillere i sportsverdenen, og jeg vil forlade klubben utrolig stolt over de bedrifter, vi har opnået sammen. Jeg ønsker Chelsea enhver succes og ser frem til at følge klubbens fremtidige triumfer på afstand, udtaler Emenalo til Chelseafc.com.

Cheftræner, Antionio Conte, udtrykker i den forbindelse også sin taknemmelighed over Emenalos arbejde i klubben.

– Jeg er meget ked af at se Michael forlade Chelsea, og jeg vil i den forbindelse gerne takke ham for alt hans hjælp, siden jeg kom til klubben. Jeg har virkelig nydt at arbejde med ham. Vi fejrede Premier League titlen sammen i maj, og jeg ønsker ham alt det bedste i fremtiden, slutter Conte.

Emenalo kan se tilbage på en tid med tre Premier League titler, tre FA Cups, en League Cup, en Europa League og selvfølgelig Champions League triumfen i 2012.