Makélélé: Abraham kan blive én af de bedste

1261

Såfremt Tammy Abraham arbejder hårdt i de kommende år, kan Swansea-lejesvenden blive én af de bedste angribere i Premier League ifølge Claude Makélélé.

Tammy Abraham, der i forrige sæson havde stor succes i Bristol City, kæmper i øjeblikket for at opnå spilletid og udvikle sit spil i walisiske Swansea City.

Begge lejeophold har indtil videre vist lovende tegn for den 20-åriges fremtid, hvis man spørger Swanseas assistenttræner, Claude Makélélé.

– Han er ung, har tiden på sin side og ønsker at blive én af de bedste angribere i ligaen. Han kan drage inspiration fra den måde, Drogba og Eto’o spillede på, men han bliver nødt til at arbejde, ligesom de gjorde, udtaler Makélélé til London Evening Standard.

Den franske assistenttræner og tidligere midtbanemand i blandt andet Chelsea og Real Madrid giver desuden udtryk for, at han selv gør alt for at forbedre Abrahams kvaliteter.

– Jeg siger til ham, at han skal løbe, kæmpe og give alt. Han er dygtig, men det er alt sammen op til ham. Han bliver nødt til at presse sig selv og lære mere. Hvis han gør det, kan han blive én af bedste angribere i Premier League, uddyber han.

Tammy Abraham skrev under på en ny 5-årig kontrakt med Chelsea i sommers, og har siden da formået at komme på måltavlen tre gange i Swansea.