Lukaku: Jeg kender min fremtid

2878

Romelu Lukaku fortsætter med al sandsynlighed ikke i Everton, men om han tager tilbage til Chelsea, vil han endnu ikke løfte sløret for.

– Om jeg bliver i Everton? Det er ikke rigtigt en mulighed, tror jeg.

Sådan lyder det fra Romelu Lukaku, der under landsholdssamlingen med det belgiske landshold nu har løftet en lille smule på låget for sin fremtid. Og den ser altså ikke ud til at ligge i Liverpool.

Chelsea har længe været meldt som bejlere til den stærke bomber, men også Manchester United har været meldt som en mulighed. Vi må stadig vente i spænding, men belgieren ved allerede, hvor hans fremtid ligger.

– Jeg ved, hvad der kommer til at ske, men jeg kan ikke fortælle dig mere. Jeg vil overlade snakken til min agent, siger Romelu Lukaku til det belgiske medie HLN, men giver alligevel en flig mere.

Læs også: Overblik: Se, hvor længe hver spiller har tilbage af sin kontrakt

– Jeg vil vinde trofæer, det er det vigtigste. Vi taler lige nu med klubbén. Men lige nu ser jeg bare fremad. Det, jeg ønsker mig allermest, er at spille Champions League og prøve at vinde Premier League. Meget gerne flere gange. Det ville være det smukkeste. Det er også vigtigt i forhold til min udvikling som spiller, for jeg vil ikke blive på samme niveau. Jeg vil blive ved med at forbedre mig, og jeg ved, hvor jeg kan gøre det, fortæller Lukaku, der desuden understreger, at han gerne vil fortsætte med at spille Premier League.

Oveni Lukakus udtalelser er der kommet meldinger om, at Chelsea er nået til enighed med Lukaku, og at det nu kun er transferbeløbet, der skal betales til Everton, som skal på plads. Men dette er dog ikke endeligt bekræftet.