Luiz om Spurs-kampen: Intet fungerede

462

David Luiz anerkender, at man var langt fra at være der, hvor man skulle være mod Tottenham, og at der nu skal kigges indad for at kunne komme tilbage på sporet i den kommende weekend.

Med et nederlag på 3-1 til Tottenham led Chelsea sæsonens første nederlag og tabte et afgørende skridt i topstriden i Premier League, hvor holdet nu er dumpet ned på fjerdepladsen.

David Luiz indrømmer, at indsatsen mod lokalrivalerne var til rotterne, og minder om, at man skal huske at være ydmyg.

– Jeg synes, vi har gjort det godt indtil i lørdags, det var ikke en god aften for os. Vi spillede ikke godt, det gjorde Tottenham. Nu skal vi være ydmyge nok til at anerkende det og sige, at de kontrollerede kampen. Det var ikke godt, som det ellers har været hele sæsonen, i nogen afspekter; defensiven, offensiven, boldbesiddelsen og antallet af chancer, vi skabte, siger han til chelseafc.com og fortsætter.

– Vi skal analysere, hvad vi gjorde dårligt, og så hurtigt som muligt forbedre det i løbet af ugen og så forsøge at vinde næste kamp. Vi er ikke glade. Det var et stort derby, vores fans var der og forsøgte at hjælpe os, så vi er kede af det over for dem, fordi vi ikke spillede en god kamp.

Brasilianeren peger dog også på, at der kan være et godt element i at tabe en kamp.

– Det er godt for os at forstå og blive påmindet om, at det aldrig er nemt at vinde en kamp i Premier League. Vi spillede rigtig dårligt, vi havde ikke intensiteten som i andre kampe. Det gode er, at vi har en mulighed for at vinde ugen efter. Derefter har vi en mulighed for at spille mod Man City, som er øverst i tabellen, så vi kan gøre afstanden mindre.