Lånerapporten uge 9

1041

Kun én spiller kom på tavlen i weekenden, og lidt for mange spillere kom slet ikke i aktion. Matej Delac droppede på værste vis, og er nok endegyldigt ikke i Chelseas planer fremover.

”I’m back”

Romelu Lukaku var tilbage på scoringstavlen, da han afgjorde kampen mod West Ham.
Den store belgier blev skiftet ind efter en times spil, og da der var 10 minutter tilbage slog han til.
Som så mange gange før ventede han i midten af feltet, mens forsvarspillerne i feltet søgte ned mod målet, og så kunne han køligt sætte kassen ind.
Se scoringen her:
http://videa.hu/videok/sport/fvaglmo-hPY235BBIChVx1VW?start=1.895

Moses, bænk.
Ryan Bertrand spillede hele kampen for Aston Villa, da de vandt 4-1 over Norwich.

Sheffield Wednesday og Sam Hutchinson vandt 1-0 over Middlesbrough, der havde Chalobah og Omeruo fra start, og alle 3 spillede hele kampen. Wednesday scorede på straffe, efter et indlæg fra Hutchinson, så han fik en lille assist på den måde.
Patrick Bamford startede på bænken for Derby mod Burnley, og han nåede at få en halv time på banen. Derbys angriber Chris Martin fik rødt kort, og dette kunne bane vejen til startopstillingen for den unge englænder.
Blackburn tabte 4-0 til Bolton, hvor Todd Kane startede på bænken. Toddi kom ind med 20 minutter tilbage, og der blev kun scoret 1 mål, mens han var på banen.
Ryan Tunnicliffe er blevet udlånt til Wigan, og han skal eftersigende dækket hullet efter Ben Watson, der har brækket benet. Det hul skulle ellers have været til McEachran, men han var på bænken hele kampen mod Nottingham Forest.

George Saville og Brentford spillede 0-0 mod Carlisle, der lige nu på 3-pladsen i League One.
Milan Lalkovic spillede 81 minutter for Walsall, der tabte 2-1 til Preston North End.

Atsu i oplæggerens rolle

Vitesse var endelig tilbage på rette kurs mod Roda, hvor det blev til en 3-0 sejr. Atsu var den eneste der startede inde, og han gjorde lige hvad der passede ham på venstre kant.
Han fik assisten til det første mål, og ved det andet mål havde han også en fod med, da hans indlæg til Havenaar førte til et rødt kort og frispark, som blev sat ind. Piazon kom ind med en halv time tilbage, og Traore kom ind med 10 minutter tilbage, og her blev Atsu klappet af banen.
Se målene her:

Patrick van Aanholt og Stipe Perica var ikke i aktion, da de havde karantæne.

Cristian Cuevas spillede hele kampen for FC Eindhoven, der tabte 4-0 til FC Oss.

Thibaut Courtois spillede hele kampen mod Real Madrid der endte 2-2, og Atletico Madrid er nu på 3-pladsen i La Liga.
Se højdepunkter her:
http://www.youtube.com/watch?v=U8fRouxQDNc

Marko Marin fik et kvarter mod NK Maribor i Euro League, og kom ikke på banen mod Sociedad i La Liga.
Romeu er på Cobham og genoptræner.

Hverken Dávila eller Pirez var i aktion for deres hold.

Kakuta og Wallace var heller ikke i aktion for deres hold.

Av av av Delac

Zulte-Waregem spillede 2-2 mod Waasland-Beveren, og her fik Thorgan Hazard en assist.
Kampen mellem Royal Antwerpen og Sint-Truidense blev afbrudt på grund af uroligheder på tilskuerpladserne, så Billy Clifford kom ikke i aktion.

Det er lidt som om at Zouma er blevet en upopulær herre i Saint Etienne, for han har ikke fået meget spilletid siden han skrev under med Chelsea. I 2-0 sejren over Monaco blev han skiftet ind i overtiden.

Kroatiske Mario Pasalic var med for Hajduk, og de vandt 3-0 over Slaven Belupo. Han leverede hverken scoringer eller assists.

Den bosniske liga er startet op igen, og Matej Delac glemmer nok ikke hans første kamp foreløbigt. Billederne taler for sig selv: