Lånerapporten uge 8

988

Ugens højdepunkt i denne Lånerapport må være Bamfords scoring mod Sheffield Wednesday. Om det var et indlæg eller en afslutning vides ikke, men godt ser det ud.

Patrick ”Grønkjær” Bamford

Patrick Bamford var endnu en gang på pletten for Derby i sidste uge, men i weekendens kamp mod Q.P.R fandt han ikke vej til netmaskerne. Tirsdag aften mod Sheffield Wednesday leverede han en scoring, som mange danske Chelsea fans måske syntes så bekendt ud. Jesper Grønkjær scorede på nogenlunde samme måde, for nogle år siden mod Monaco i Champions League.
Steve McClaren afslørede efter kampen, at han overvejede at skifte Bamford ud, fordi han ikke havde megen indflydelse på spillet som højre wing. Heldigvis modbeviste den unge englænder ham.
Se Bamfords scoring her:

Hos Wednesday fik Sam Hutchinson debut, og denne gang som central midtbane, en plads som måske ikke lige er den bedste position for en spiller med hans skadesfrekvens. Han blev skiftet ind med en halv time tilbage, og leverede en god indsats.
I weekenden mod Huddersfield spillede han, for første gang siden september 2012, 90 minutter og fik endda en assist, da en ret elendig afslutning endte hos en holdkammerat.
Se assisten her:

Lukaku er snart kampklar, men kunne ikke spille mod Chelsea lørdag middag.
Victor Moses spillede 10 lige gyldige minutter for Liverfool, da de vandt 4-3 over Swansea.
Ryan Bertrand spillede 75 solide minutter for Aston Villa, og han har efterhånden bevist at han kan begå sig i Premier League, men det bliver nok ikke for Chelsea.

Hos Middlesbrough i The Championship har vi nigerianske Kenneth Omeruo og engelske Nathaniel Chalobah. De spillede begge to 90 minutter hjemme mod Leeds, og for sjette kamp i træk kunne The Boros ikke score, og kampen endte 0-0.
Todd Kane så hele kampen mod Reading fra bænken.
Tirsdag aften spillede Wigan hjemme mod Barnsley, en kamp der vil blive husket for Ben Watsons andet benbrud på et år. Watson spiller midtbane, og det kan se ud til at være held i uheld for McEachran, da det var ham der blev skiftet ind efter hændelsen. Wigan vandt kampen 2-0, og vandt igen i weekenden over Brighton. Her udtalte Uwe Rosler at McEachran spillede en rigtig god kamp, men blev lidt anonym i anden halvleg, da Brighton bestemte sig for at mandsopdække ham.

19 kampe i træk havde Brentford ikke tabt, men i weekendens kamp mod Wolves stoppede stimen. George Saville var som sædvanlig med, og han spillede 86 minutter.
Milan Lalkovic spillede 78 minutter for Walsall der tabte 2-1 til Crawley Town, og slovakken fik gult kort for film.

Atsu tager over for Piazon

Siden december har Lucas Piazon ikke scoret eller leveret en assist i Vitesse, og i weekenden startede han på bænken mod RKC Waalwijk. Patrick van Aanholt var heller ikke med på grund af karantæne, men Atsu og Bertrand Traore var med fra start. Den unge Traore spillede ikke en specielt god kamp, men havde et par halve chancer i løbet af de første 45 minutter.
I anden halvleg rykkede Atsu ud på kanten, og her brugte han farten til at skabe farlige situationer mod hans direkte modstander. Belønningen kom senere i kampen. Vitesse vandt 3-1.
Se Atsus scoring her:
http://www.youtube.com/watch?v=jk0zPZ2Jdtw

Stipe Perica havde karantæne, og kommer heller ikke til at spille næste kamp for NAC Breda.
Cristian Cuevas startede inde for FC Eindhoven, og de vandt 3-2 over FC Dordrecht.

Atletico Madrid var en tur i Milano i Champions League, og her hev Courtois en vanvittig redning frem, der sørgede for at spanierne vandt 1-0.
Se redningen her:
http://www.youtube.com/watch?v=rNpIwwehE5s
Søndag aften var han med til at tabe 3-0 til Osasuna.

Tyske Marko Marin spillede lidt mere end en halvleg i Euro League kampen mod Maribor, og han var tilbage på bænken mod Vallecano i La Liga.
Oriol Romeu er tilbage i England for at genoptræne, og han vil være ude i 4-6 uger.

Ulises Dávila har fået nye træner i Córdoba, og det er Albert Ferrer som har spillet 5 sæsoner for Chelsea. Ferrer valgte at placere mexicaneren på bænken mod Jaén, og der blev han hele kampen.
Jhon Pirez, ikke til stede.

To U21 indkaldelser

Thorgan Hazard var tilbage for Zulte-Waregem efter karantæne, og trods en flot assist tabte de 3-2 til Charleroi.
Se assisten her:
http://www.rtbf.be/video/detail_charleroi-zulte-waregem-3-2-le-resume?id=1897305

Billy Clifford var på bænken i 90 minutter, da Antwerpen vandt 3-0 over Virton.

Franske Kakuta fik debut for Lazio i Euro League mod Ludogorets, og han nåede ikke at påvirke kampen på de 25 minutter han fik. Lazio tabte 1-0.
Han var tilbage på bænken mod Sassuolo.
Wallace, ikke til stede.

Franske Kurt Zouma fik tillægstiden for Saint Etienne, som vandt 2-0 over Bastia.

Mario Pasalic kom ikke på tavlen for Hajduk Split, da de vandt 2-0 ude over Lokomativ Zagreb. Ham og Stipe Perica er blevet indkaldt til det kroatiske U21-landshold.