Lånerapporten uge 18

930

Endnu en håndfuld spillere er færdige i deres klubber, men de resterende bliver ved med at holde niveauet højt.

Hazard på pletten fra pletten

Fredag aften var Thorgan Hazard med i en kamp, der var fyldt med action. 4 røde kort, 3 straffespark og 5 mål var hvad der kunne bydes på. Zulte-Waregem tabte 4-1 til Standard Liege og Thorgan scorede det enlige mål for udebaneholdet.
Se det her:
http://www.youtube.com/watch?v=v8V3U8VdSY8

Hans landsmand Romelu Lukaku scorede for Everton da de tabte 3-2 på Goodison til Manchester Shitty. En sejr til Everton ville have hjulpet dem, i håb om at komme i Champions League, og ville have hjulpet Chelsea i mesterskabskampen, men det blev et nej. Den store belgier har scoret 15 gange denne sæson.
Se Lukakus scoring her:
http://videa.hu/videok/sport/gvacoshl-EXgJVl4euGG37gN7?start=457.1982593783499

Det blev til (foreløbig) sidste hjemmekamp for Ryan Bertrand mod Hull City i lørdags, en kamp som hjemmeholdet vandt 3-1. Den unge englænder blev igen brugt på kanten, og han er faldet godt til i Birmingham, hvor sæsonen muligvis også starter efter sommerferien.

Middlesbrough spillede i weekenden sæsonen sidste kamp, hvilket betød farvel til Chalobah og Omeruo. Sidstnævnte kom ikke i aktion mod Yeovil, og Chalobah blev skiftet ud efter 25 minutters spil. Mourinho er gode venner med Aitor Karanka, (træneren hos The Boros) så der kommer nok flere spillere dertil, når næste sæson starter. Middlesbrough vandt kampen 4-1.
Efter karantæne var Hutchinson tilbage for Sheffield Wednesday, da de tabte 2-1 til Ipswich. Også Sheffield Wednesdays sæson er ovre, og det vides ikke hvad planerne er med Hutch.
Todd Kane var ikke med for Blackburn mod Wigan, der til gengæld havde McEachran med i hele kampen. Selvom Blackburn vandt 4-3 skal Wigan nu i Play-off kampe, og det skal de imod Derby County.
Netop Derby County spillede 1-1 mod Leeds, og her blev Bamford skiftet ud i overtiden.

George Saville var med i 70 minutter for Brentford, der vandt 2-0 over Stevenage. Saville blev klappet af banen, og er muligvis også at finde i klubben næste sæson.

Daniel Pappoe er tilbage på Cobham, efter Kingstonian tabte 1-0 til Hornchurch.

Courtois og Marin i finaler

Courtois er i Champions League finalen med Atletico Madrid, efter de slog det sidste engelske hold i turneringen ud. I finalen venter storebror fra Real.
Begge hold i Madrid kæmper også om mesterskabet, og her tabte Atletico point i weekenden, da de tabte 2-0 ude til Levante.
Sevilla og Marko Marin er Euro League finalen, efter de slog Oriol Romeus Valencia ud hvor Marin spillede 10 minutter. I weekendens 0-0 kamp mod Valladolid spillede han hele kampen.

Ulises Dávila viste lidt af hans egenskaber mod Barcelona B, da de blev slået 1-0 på hjemmebane.
Se hans lækre scoring her:
http://www.youtube.com/watch?v=3dC1DSejmqA

Jhon Pirez fik få minutter for Leganés, og de skal spille Play-off i Segunda B Gruppe 2.

Vitesse skal også ud i Play-off efter et 2-1 nederlag til FC Utrecht. Patrick van Aanholt, Atsu og Traore spillede hele kampen, mens Piazon så hele kampen fra bænken.
De skal møde Gronningen over to kampe, og hvis de vinder der, så skal de slå Heerenveen eller AZ Alkmaar for at komme ud i Europa næste sæson.
Kroatiske Stipe Perica startede inde mod PSV, hvor Jeffrey Bruma var med til at sikre en 2-0 sejr.

Cristian Cuevas sæson i FC Eindhoven er færdig, og han kan nu se frem til Toulon turneringen, hvor han er udtaget til Chiles hold.

Hold nu fast, Kurt Zouma spillede 2 minutter i Saint-Etiennes 2-0 sejr over Montpellier!

Mario Pasalic var igen med for Hajduk Split, da de tabte 1-0 til NK Istra.

Lalkovic, Romeu, Piazon, Wallace, Kakuta og Delac var ikke i aktion for deres hold.