Lånerapporten uge 15

948

Chelseas udlånte spillere er oppe på 115 scoringer denne sæson, og vores udlånte målmænd vader rundt i clean-sheets. Specielt en angriber og en målmand gør det fremragende, og de ser ud til at fortsætte.

Traore for Piazon

I 2013 var Lucas Piazon nærmest garant for at medvirke i en scoring i hver kamp, men den unge brasilianer starter ikke inde længere. Det gør han ikke fordi Bertrand Traore har taget over hvor Piazon slap, og burkineren var også på pletten i weekenden.
Patrick van Aanholt, Atsu og Traore startede inde mod Cambuur, og de europæiske pladser var i sigte. De to sidstnævnte kom begge på tavlen, Atsu efter et genialt løb ned mellem forsvaret, men det bedste mål stod Traore for. Vitesse tabte 4-3, og det bliver sværere og sværere at nå de europæiske pladser i Æresdivisionen. Piazon så hele kampen fra bænken.
Se målene her:
http://video.uk.msn.com/watch/video/cambuur-beat-vitesse-4-3-in-thrilling-eredivisie-match/2mir3kaq?from=gallery_en-gb&sf=Relevancy

Kroatiske Stipe Perica var også på tavlen, og for første gang i rigtig lang tid fik vi at se, hvad den store angriber kan. Han får gjort plads til sig selv ved et indlæg, og med en lækker brysttæmning får han bolden med og scorer.
Se målet her:

Cristian Cuevas stod for et selvmål, da Wilhem II vandt 3-0 over FC Eindhoven.

Rødt til Omeruo

Lukaku spillede hele kampen mod Sunderland, men var ikke med I kampen enlige mål.
I Champions League finalen startede Ryan Bertrand som en defensiv venstre wing, og det gjorde han også for Aston Villa mod Crystal Palace. Dette hjalp dog intet, og Villa tabte 1-0. Bertrand blev skiftet ud med tyve minutter tilbage.
Moses fik et par ligegyldige minutter mod Manchester Shitty.

Patrick Bamford har i denne sæson nu scoret 25 mål, og det mål kom mod Blackpool. Derby spillede to kampe i sidste uge, og begge kampe endte 3-1 til de hvide. Bamford scorede mål nummer to mod Blackpool, og igen igen var det efter et løb ind mellem midterforsvaret.
Se det her:

McEachran er muligvis gået lidt i stå i Wigan. Han får godt nok regelmæssig spilletid, men den unge englænder leverer bare ikke det man forventer af ham.
Midt i ugen spillede han første halvleg mod Millwall, og i FA Cup semifinalen mod Arsenal spillede han 65 minutter.
Todd Kane var ikke i spil sidste uge, og i kampen mod Sheffield Wednesday kunne han ellers have mødt en holdkammerat. Sam Hutchinson var tilbage efter en skade, og han spillede 79 minutter og modtog et gult kort.
Kenneth Omeruo fik rødt kort mod Birmingham, hvilket gav ham karantæne i weekendens kamp mod Burnley. Chalobah spillede begge kampe, og mod Burnley overtog han Omeruos plads i midterforsvaret.

George Saville fik cirka 100 minutters spilletid i sidste uge. Først i 1-0 sejren over Crawley, og i weekenden blev det til et nederlag mod Swindon.
Milan Lalkovic var ikke i aktion på grund af en forstrækning.

Daniel Pappoe var med til at vinde 1-0 over Lowestoft for Kingstonian.

Thorgan matchwinner

Zulte-Waregem havde sidste år en god chance for at slutte øverst i Belgien, men i år er den endnu bedre.
Thorgan Hazard ser ud til at være i hopla igen, og i weekenden scorede han for anden gang, på tre kampe. Målet var alt afgørende, da det var inde i overtiden.
Se det her:

Billy Clifford var i startopstillingen for Antwerpen, da de vandt 3-0 over White Star Bruxelles.

Thibaut Courtois har spillet mod FC Barcelona 4 gange denne sæson, og han har stadig ikke tabt. I Champions League slog de dem ud, takket være flere gode redninger fra belgieren.
Atletico vandt søndag 2-0 over Getafe, og Courtois har nu 21 clean-sheets denne sæson.
UEFA har meldt ud at Thibaut Courtois GERNE må spille mod Chelsea i Champions League, men Atletico har meldt ud at de ikke vil bruge ham, da de ikke vil ødelægge forholdet med Chelsea. Spændende hvad det bliver til…
Marko Marin og Oriol Romeu skal møde hinanden i Euro Leagues ene semifinale, og i torsdags så de begge til, da deres hold gik videre.
Marin var på bænken hele kampen mod Betis i ligaen, mens Romeu spillede hele kampen for Valencia mod Elche.

Ulises Dávila spillede den første time mod Alcorcón, hvor Cordoba vandt 3-1.

Farvel farmand

Jhon Pirez, Gael Kakuta, Kurt Zouma og Wallace var ikke i aktion for deres hold.

4 clean-sheets i træk er Matej Delac oppe på, efter hans FK Sarajevo vandt 3-0 over NK Zvikezda.

Mario Pasalic blev matchwinner for Hajduk Split, i 1-0 sejren over RNK Split.

Joao Rodriquezes træner i Uniautónoma er blevet fyret, det vil sige hans far er blevet fyret. Dette betyder at Joao nok aldrig kommer i aktion for det hold igen, og at han nok nærmere kigger mod en låneaftale i Arnhem.