Lånerapporten uge 11

902

Vi nærmer os så småt scoring nummer 100, hvis man kigger på hvor mange mål Chelseas udlånte spillere har lavet denne sæson, men indtil videre er vi på 96. En spiller nærmer sig et clean-sheet jubilæum, og ja, det er Thibaut Courtois.

Eneste ikke-englænder

Slovakiske Milan Lalkovic er gået hen og blevet en populær herre i Walsall. Så populær at han har tvunget Walsall til at gå på kompromis, med hensyn til deres spillerpolitik. De sidste mange kampe har han været den eneste spiller i truppen, som ikke har været englænder, og han ser ud til at nyde det.
I weekenden mod konkurrenterne Rotherham kom han på tavlen, og det var sjette gang denne sæson. Kampen endte 1-1, og Walsall ligger nu nummer 8 i League One.
Se scoringen her, og minder jubelscenen ikke om en tidligere spiller fra Chelsea?:

Nigerianske Victor Moses var endnu en gang på bænken hele kampen, da Liverfool vandt på Old Trafford.
Ryan Bertrand var ikke i aktion, da han ikke må spille mod Chelsea.
Belgiske Lukaku spillede hele spillede hele kampen for Everton, men bidrog hverken med mål eller assist. Everton er nummer 6 i Premier League.

Kenneth Omeruo og Nathaniel Chalobah var to gange i aktion for The Boros sidste uge, og nigerianeren startede inde i begge kampen, mens Chalobah startede på bænken i den ene. Det blev kun til 2 point i de kampe.
Også Patrick Bamford var i aktion for Derby to gange, og han startede på bænken begge gange. Han kunne dog hverken levere mål eller assists mod Bolton og Reading.
Josh McEachran ser endnu en gang ud til, at være end i en blindgyde. Han var på bænken i begge Wigans kampe i The Championship.
Sam Hutchinson var ikke med mod McEachrans Wigan på grund af karantæne, men var tilbage i startopstillingen mod Birmingham, hvor Sheffield Wednesday vandt 4-1.
Blackburn tabte onsdag aften 1-0 hjemme til Bournemouth, og her var Todd Kane for en sjælden gang i startopstillingen, og han spillede også kampen til ende.
I weekenden ude mod Huddersfield var han tilbage på bænken, hvor midtbanespilleren Jason Lowe var valgt til højre back. Efter 26 minutter blev han, til Toddis ”held”, skadet, og så endte englænderen med at vinde 4-2 med holdkammeraterne.

I League One var Brentford også i aktion to gange, og her var George Saville selvfølgelig med i begge kampe. Den unge englænder styrer midtbanen i Brentford, selvom han nogle gange huserer på begge kanter, og tirsdag vandt de 2-0 over Tranmere, og lørdag blev det til 1-0 over Leyton Orient på udebane. Saville blev kåret til kampens spiller i sidstnævnte kamp.

Daniel Pappoe spillede igen midtbane for Kingstonian, da de spillede 1-1 mod Hornchurch.

Piazon stadig ikke på pletten

Vitesses tilhængere var spændte til weekendens opgør mod PSV. Sidste gang de mødtes, der vandt Vitesse 6-2, men sådan skulle det ikke gå denne gang.
Atsu var igen eneste mand i opstillingen, og på bænken sad Traore, van Aanholt og Piazon. PSV vandt kampen 2-1, hvor det første mål var et klart drop af keeperen, mens det andet mål var et yderst tvivlsomt straffespark, der blev brændt, men scoret på efterfølgende i en mulig offside position. Piazon kunne have scoret til 2-2 dybt inde i overtiden, men brasilianeren mangler skarpheden for tiden.
Se højdepunkter her:

Stipe Perica fik enkelte minutter på banen, da NAC Breda spillede 0-0 mod Ajax.

Cristian Cuevas spiller i aften mod Jong Vitesse, hans tidligere holdkammerater.

Atletico Madrid spillede sig videre i Champions League sidste uge, hvor Courtois selvfølgelig var på kassen.
Alle Atletico og Chelsea fans holdte vejret lørdag aften mod Espanyol, hvor Courtois fik et knæ i hovedet. Man tænkte straks på kampen mod Reading, hvor både Cech og Cudicini måtte forlade banen, men Courtois blev heldigvis mellem stængerne kampen ud. Kampens kommentator, Michael Schäfer, gjorde ellers alt for at få Courtois til at se dårlig ud resten af kampen, efter sammenstødet med Espanyol spilleren. Atletico vandt 1-0, og næste gang Courtois har clean-sheet, så bliver det 50-kamps jubilæum.
Se sammenstødet her:
https://www.youtube.com/watch?v=zo10MSgV4TE

Tyske Marko Marin fik 30 minutter for Real Betis i Euro League, og må åbenbart have imponeret træneren, selvom de tabte 2-0. Han startede nemlig inde mod Valladolid, og det var første gang siden oktober! Han spillede 71 minutter, og nåede at få en assist, og filmede sig håbløst til et straffespark. Se målene her:
http://www.dailymotion.com/video/x1hnffb

Oriol Romeu var tilbage for Valencia, men det var på bænken, både mod Ludogorets og Sociedad.

Dávila og Pirez var ikke i aktion for deres hold.

Endnu en gang bænk, bænk og bænk

Kurt Zouma spillede 90 minutter for Saint Etienne som højre back, da de tabte 2-0 til PSG.

Thorgan Hazard leverede assisten, da Zulte-Waregem vandt 1-0 over Gent.

Billy Cifford, Gael Kakuta, Wallace og Mario Pasalic var ikke i aktion for deres klubber.

Hos FK Sarajevo fik Matej Delac det første clean-sheet i klubben, da det blev til en 1-0 sejr over FK Mladost.