Lampard vil overtale Hudson-Odoi til at blive

745

Chelseas nye manager har ingen intentioner om at lade Callum Hudson-Odoi gå uden en kamp.

Frank Lampard er klar i mælet, når det kommer til 18-årige Callum Hudson-Odois fremtid i Chelsea. Den unge kantspiller, der blev kåret til klubbens bedste unge spiller i forrige sæson, skal overtales til at blive i London.

– Jeg har set Callum bryde igennem, og han er et fantastisk talent. Det ved vi alle, og jeg vil tale med ham, fordi jeg ønsker, han bliver hos os, siger Lampard til chelseafc.com og fortsætter:

– Jeg vil sørge for at være meget opmærksom på Callum på grund af den kontraktmæssige situation, han befinder sig i. Det er mit mål at overbevise ham om at blive uden at bruge løgne eller falske udsagn.

Sammenligning med Dortmunds Sancho

Hudson-Odoi er hyppigt blevet kædet sammen med tysk fodbold og Bayern München. I denne forbindelse er det engelske stjernefrø ofte blevet sammenlignet med Dortmunds Jadon Sancho, der med stor succes skiftede fra Manchester City for at få mere spilletid.

Lampard er imidlertid overbevist om, at Hudson-Odoi kan udfylde sit potentiale ved at blive på Stamford Bridge.

– Jeg tror på, at Callum har alle egenskaberne til at spille og sætte lignende fodspor på verdensscenen, som Sancho og andre store spillere rundt omkring i verden har gjort. Og det vil jeg fortælle ham, at han kan opnå i Chelsea, siger den 41-årige manager.