Lampard: Kunne være sjovt at møde Chelsea

896

Frank Lampard, der nu er manager for Championship-klubben Derby County, håber på at møde Chelsea i den kommende runde af ligacuppen.

Chelsea har stadig til gode at tage hul på de tre pokalturneringer, som klubben skal deltage i i løbet af sæsonen. Europa League og Carabao Cuppen er de to turneringer, der er nærmest forstående, og her er der mulighed for at møde en klublegende i næste runde.

Frank Lampard har ganske vist lagt støvlerne på hylden, men færdig med fodbold er han ikke, da han har kastet sig over trænergerningen i Derby.

Her har han fået en fin start med ni point efter fem kampe, og i går aftes blev avancement til tredje runde af Carabao Cuppen (ligacuppen) sikret med en overbevisende sejr på 4-0 over Hull City. Nu håber Lampard på, at Chelsea bliver trukket op af hatten i lodtrækningen til næste runde.

– Nu kommer de store drenge med, og det bliver en fed test for os. Det er en turnering, vi gerne vil gøre det godt i. Det er selvfølgelig oplagt at spørge mig om, og det ville være sjovt (at møde Chelsea, red.). Rent romantisk vil Chelsea være en god modstander, siger Lampard til Sky Sports.

Der er lodtrækning til tredje runde af Carabao torsdag aften.