Krings Karakterer: Top og flop mod Bournemouth skal findes i frontkæden

2309

Den italienske Chelsea-lavine med Sarri i spidsen ruller derudaf. I dag blev det til fjerde triumf på stribe, da Bournemouth blev sendt hjem til sydkysten med et 2-0 nederlag på Broen.  

Godt og vel 70 minutter tog det at dirke en robust Bournemouth-defensiv op, men da først Pedro havde garnet for tredje gang i indeværende sæson, var der aldrig rigtig tvivl om udfaldet. Chelsea fører nu igen ligaen sammen med Liverpool.

Eddie Howe og hans spændende mandskab kom i første halvleg med få farlige stød, men det var The Blues, som dominerede begivenhederne og derfor endte retfærdigheden heldigvis med at ske fyldest til sidst.

I toppen af karakterbogen finder vi blandt andet folk fra bagkæden og et par offensive esser. I bunden, uden at det var utilfredstillende, må vi gribe til en genganger, som helt tydeligt har det svært.

Karaktererne er klar:

Travel Sense A/S - Chelsea - Newcastle

Arrizabalaga 7

Stille dag på kontoret og forfriskende med clean sheet. Stadig er der dog usikkerhedsmomenter at spore både i feltet og i spillet ud i banen med fødderne. For mange fremlægninger der svipser. Helt tydeligt, at Kepa skal bruge tid på at vænne sig til tempoet og det fysiske tryk i Premier League. Det samme skulle De Gea i sin tid. Og lad os da bare opleve samme udvikling.

Azpilicueta (c) 10

Anføreren spillede stort. Alle varemærkerne excellerede han i, som vi har set så ofte og som fortjent har givet ham bindet. Forudseendeheden, duelstyrken, lederegenskaberne, og i dag var han hamrende sikker på kuglen, og gav samtidig en god dynamik i højresiden godt akkompagneret af først Willian og senere Pedro.

David Luiz 7

Han får ikke højere karakter, fordi han igen i dag var hovedaktør i et par situationer, hvor Bournemouth burde have scoret. Der er simpelthen stadig for mange opdækningsvanskeligheder. Måske er han ukoncentreret, og det må han i så fald arbejde med. 7-tallet får vores eksotiske stopper alligevel, fordi han er så dygtig i sine dueller og igen i dag demonstrerede et overlegent touch på bolden.

Rudiger 10 

Den tyske landsholdspiller er ved udvikle sig til en klippe i forsvaret. Hans fart kommer os til gode, når modstanderne får deres omstillinger. Og det gør de indtil videre med det nye system. Vandt stort set alt i luften, og var ligesom sin sidemakker uhyre cool på bolden.

Alonso 10

I den offensive del er det svært at komme på flere superlativer om ham. I dag kunne han sagtens have lavet to æsker. Tilfører bare en ekstra dimension som er så vigtig, når modstanderen står dybt som de gjorde i dag og i sidste weekend mod Newcastle. Skaber konstant uro med sin tilstedeværelse oppe i frontlinjen. Defensivt løste han også sine opgaver tilfredstillende i dag.

Kante 10

Ikke meget at udsætte på duracell-kaninens indsats i dag. Han var overalt, kom i vejen for meget “lige ved og næsten”, satte mange ting i gang offensivt med den første aflevering. I dagens opgør virkede det mere naturligt for ham i den nye rolle. Jeg hæfter mig også ved, at han ingen problemer har med at indgå i det hurtige spil.

Jorginho 7

Mere anonym indsats i dag, end vi har set i de foregående tre kampe. Stadig binder han meget sammen på midten, og det skal vi være taknemmelige for. Vi kunne godt snart tænke os at se ham tæske den i rusen udefra. Kommer nemlig til mange skudchancer, og det er essentielt at kunne true på den front, når det er svært at brodere sig igennem.

Kovacic 7

Kom med den offensive power, som vi har brug for fra én af midtbanespillerne. Det var ikke alle aktioner, der var lige vellykkede, men det så fornuftigt ud. Imponerende, hvordan han allerede indgår så fint i kombinationerne. Det fortæller noget om klassen hos kroaten.

Willian 7 

Svingede taktstokken i angrebene i første halvleg. Var livlig, kreativ, kom selv til gode indlæg og satte sine medspillere flot op. Samarbejdet med “Dave” var forrygende. Dalede lidt i niveau efter pausen og blev mere anonym. Men overvejende positive vibes omkring Willy. På trods af Pedros succes må han være svær at holde ude af start 11’eren.

Morata 4

Den hårdtprøvede Morata fik aldrig for alvor stemplet ind i kampen. Forsøgte med sine vanlige dybdeløb, men timingen af disse manglede i dag. Og nu vi taler om timing, så mangler der altså en del i indlægspillet, hvor han aldrig kom først på de mange indlæg. Der var ikke meget bagrum at operere i i dag. Det er der, han er bedst. Sarri bør snart overveje at prøve Giroud fra start, alternativt Hazard eller Pedro som falsk 9’er.

Hazard 10 (Man of the Match)

Kampens spiller, men det var et tæt kapløb om den i dag. Underligt passiv i første halvleg. Willian tog en masse initiativ fra ham, men Hazard var ikke meget i vigør før pausen. Det kom til gengæld prompte i anden omgang, her var vores største stjerne simpelthen en evig kilde til uro. Og han kroner en stærk præstation med et flot mål til 2-0. Hazard er nu landet efter VM.

Pedro 10

Blev på trods af sin gode start fravalgt til dagens line-up. Det så dog ikke ud til at påvirke ham synderligt, da han entreerede grønsværen efter en times spil. Startede med et enkelt farligt boldtab, men herefter var det Pedro, som vi har lært ham at kende efter sommer. Fuld af spilleglæde og med mål.

Giroud 7

Franskmanden gav os med sine mange højdemeter muligheden for at spille med lidt længere og højere bolde, da spillet stagnerede lidt rundt omkring boksen. Fylder jo som altid godt i feltet, og indgik egentlig fint i relationerne med de andre offensive esser. Mangler målene, men de kommer i takt med tilliden.

Loftus-Cheek UB