Krings Karakterer: Caballero toppede, men Andreas Christensen floppede

2708

Chelsea tog hertil aften en fornem skalp, da en storspillende Caballero og et enkelt drys Hazard-magi sendte Liverpool ud af Carabao Cup’ens tredje runde. 

Første kinddans af to med “Englands kæledægger” fra Liverpool. Scenen var Anfield og den lille pokalturnering, men opgaven synes på forhånd stor. Dog lykkedes det Chelsea i store dele af første halvleg af tæmme The Reds varemærke, det overfaldende og dyriske udtryk.

Anden halvleg var i store perioder en rædderlig omgang. Fejl på fejl kunne have givet Klopp og hans mandskab en komfortabel sejr, men sådan gik det heldigvis ikke.

I en kamp, hvor det yderste af stjernepaletten fik lov at vise sig frem med otte ændringer på begge mandskaber, fik vi heldigvis en masse svar.

En målmandsreserve på absolut topniveau og dagens man of the match. Derudover viste en af målscorerne sig flot frem, og gode gamle Victor Moses fik ny luft.

Set med danske briller blev det desværre en lunken aften. AC imponerede ikke, da han endelig fik chancen, og danskeren måtte lade sig udskifte med Luiz. Han skraber bunden sammen med det evige problembarn oppe foran.

Karakterne er givet:

Caballero 10 (Man of the match)

Magtdemonstration i godt og moderne målmandsspil. Den skaldede og noget så udskældte argentiner var med kuglen kølig som en sen efterårsdis. Fangede samtidig det han skulle fra distancen og holdte generelt Chelsea inde i kampen med mange gode aktioner. Så alt i alt lidt sjælden inspiration til Kepa, inden han skal vogte buret på lørdag i anden akt.

Azpilicueta 4 

Det var under vanlig standard fra dagens viceanfører. Liverpool med Mané som dirigent angreb ofte i venstre side, og det blev unødvendigt farligt i flere tempi. Mistimede flere af sine indgreb, men kompenserede dog med et par solide og vigtige blokeringer.

Christensen 02

Første halvleg var godkendt, men boldomgangen som normalt er basen for Andreas fungerede ikke optimalt. Værst var det, da Sturridge blev spillet alene igennem kort efter pausen. Den aktion satte sig, og det blev for meget alibi. Øv! Det skulle have været AC’s aften.

Cahill (c) 7

The Club Captain har været ude og ytre en mulig forestående afsked med Chelsea. I dag kom han på græs og fik sine første minutter i en svær kamp mod Liverpools angrebsmaskine. Aftrykket blev dog ganske pænt, som altid stærk i luften og på kuglen og var egentlig kun udfordret på farten.

Emerson 10

Stor kamp. Et vigtigt mål på Anfield luner altid godt i hukommelsen, men Emerson var livlig, driftsikker, offensiv og pågående i sit spil. En af de spillere, der er i den hårdeste kamp om regelmæssig spilletid, men i dag var han oppe og dufte til Alonso, når han er bedst.

Barkley 4

Man tænker flere gange, at det kan blive rigtig godt med Barkley. Men igen i dag blev det kun til en pose blandede bolsjer, hvor den ene gode aktion blev fulgt op af en svag ditto. Fandt gode mellemrum sammen Fabregas, særligt i de første 30, men englænderen havde for mange pasninger, der svigtede og satte Liverpool i gang. Spillede sig ikke tættere på en startplads i aften.

Fabregas 7

Den første halve time tilhørte den tilbagevendte spanske kreatør. Lå og distribuerede gode bolde efter forgodtbefindende. Men Klopp fik senere skubbet Fabinho op, og Fabregas blev mere anonym. Tabte ligesom sin midtbanekollega et par giftige bolde i anden halvleg, men helhedsindtrykket omkring manden med den magiske hat, er, at han er klar til at gøre en forskel.

Kovacic 7

Som alle hans præstationer hidtil har vist, er der gode visioner i spillet. Således også i aften på Anfield. Fantastisk drive med bolden, men det blev aldrig til et slutprodukt. Begik et par grove frispark, tog et gult kort og lod sig så udskifte efter en time. Må være at finde blandt de startende 11 igen lørdag.

Moses 10

Man kunne godt fristes til at glemme det. Men ja, Moses spiller stadig i blåt. Også selvom han indtil videre har haft en forsvindene lille impact på Sarris nye hold. Der er ikke plads til ham i systemet, men hertil aften fik den evigt udfordrende nigerianer virkelig vist sig godt frem som den ene af de offensive kanter. Tiltvang sig hurtigt overtaget i duellen mod Moreno.

Morata 02

Med fare for at gentage mig selv, så var det endnu én til skraldespanden for den lidende angriber. Uskarp i stort set ALT, hvad han foretager sig. Afslutninger, dybdeløb, afleveringer, dueller, vendinger osv. Klaveret spiller ikke og kommer formentlig heller ikke til det i Chelsea.

Willian 4

Der manglede pondus over Willian i dag. Kom i sine 50 spillede minutter i gode situationer og til gode muligheder, men han og os andre savnede den vanlige kvalitet i tingene.

Kante 7

Hæderligt indhop af det nybagte Fifa Allstar Pro-medlem. Var agressiv og hjalp med at stabilisere det defensive udtryk.

Hazard 10

Fuldkommen anonyme og ukarakteristiske 40 minutter. Pånær de 30 sekunder, hvor ord er overflødige. Giver ham lige præcis det rygstød til lørdag, han har brug for efter en bleg indsats mod West Ham. Hvilken enestående spiller!

David Luiz UB