Kære Conte, det er på tide at tie stille!

2113

Jakob Genz er cand. mag. i kultur og formidling med speciale i sport, kultur og medier. Han er skribent på NordicBet Blog, som denne klumme er udgivet i samarbejde med.

Ingen er i tvivl om, at Conte er utilfreds med Chelseas manglende transferaktiviter. Men tiden er inde til at tie stille. For fremtiden byder på opgaver, der kun kan løses med det man har og ikke med frustrationerne over ikke at få, hvad man vil have.

“Det er vist ny rekord,” lød det med et skævt smil fra Antonio Conte, da der efter i fredags efter blot ti minutter blev sat punktum for det officielle pressemøde forud for søndagens FA Cup-kamp mod Newcastle.

Det var i øvrigt den eneste gang, at Conte trak på smilebåndet i fredags. For som altid lignede han en mand, der ikke kunne vente med at få mødet med den historiehungrende presse afsluttet.

Læs også: Celtic ønsker at leje Musonda i 18 måneder

Pressemødet var da også business as usual. Journalisternes spørgsmål handlede mest af alt om Contes syn på Chelseas aktiviteter – eller manglen på samme – i det åbne transfervindue.

Og når endelig spørgsmålene gik i retning af den øjeblikkelige skadessituation i truppen, så endte det hele alligevel med at blive koblet til køb, salg og udlån af spillere. Mest af alt ‘køb’.

Conte kendte betingelserne
Det er nemlig ingen hemmelighed, at Conte vil have sprøjtet nyt blod ind i hans spillertrup. Og allerhelst blodtyper taget fra øverste hylde.

Læs resten af klummen her på NordicBet Blog.