Jorginho: Premier League er smuk

1901

Jorginho er faldet godt til i Chelsea og i Premier League, som han er meget fascineret af. Han savner dog stadig mange ting ved Serie A og Napoli.

Han var sommerens første indkøb i Chelsea og har været en vigtig spiller på holdet siden dag et. Det er gået stærkt med at falde til i Chelsea for Jorginho, hvis skifte til Vestlondon også gik som smurt i olie, fortæller han nu.

– Der var total enighed fra alle sider omkring mit skifte til Chelsea. Det var både til mit eget og de to klubbers bedste, fortæller han til Football Italia og roser i samme ombæring Maurizio Sarri.

– Sarri var vigtig for mig. Han har sin måde at gøre tingene på, han gør det godt, og det afspejler resultaterne også.

Det har ikke rigtigt været til at se, at Jorginho ikke har spillet Premier League før denne sæson. Han er hurtigt blevet lidt af en general på midtbanen, hvor han dog ikke altid har kunne leve op til sine defensive pligter.

Læs også: Chelsea-talent i lære hos Lampard: Målet er at spille for Chelsea

Det er især det høje tempo, kampene Premier League bliver spillet i, der tiltaler den brasiliansk fødte italiener.

– Der er en forskel på rytmen og fysikken i Premier League. Jeg er kommet godt ind i det, og jeg kan lide det, for kampene bliver spillet i et højt tempo. Premier League er smuk, roser han og fortsætter.

– Man skal opleve det for at kunne forstå forskellene på Premier League og Serie A. Der er et træningscenter med 38 fodboldbaner i Chelsea, og alene dét siger en del.

Den 26-årige spilfordeler håber dog at kunne vende tilbage til italiensk fodbold en dag.

– Serie A er en smuk og spændende liga, som bliver fulgt verden over. Cristiano Ronaldos ankomst har været meget velgørende, og jeg håber, jeg kan komme tilbage en dag. Napoli er et smukt sted. Jeg savner solen, maden, mine venner og folkets lune. Jeg har tilbragt nogle vidunderlige år i Napoli, og jeg vil altid være forelsket i det hold, slutter han.